8 Οκτ 2015
0 σχόλια

Για την τιμή των όπλων η Εθνική - Ραντεβού με την ιστορία η Βόρεια Ιρλανδία

Βόρεια Ιρλανδία-Ελλάδα
Στην πρώτη νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των προκριματικών στοχεύει η ομάδα του Κώστα Τσάνα, που αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 στο Μπέλφαστ τη Βόρεια Ιρλανδία, η οποία με νίκη προκρίνεται στα τελικά της διοργάνωσης


Η Εθνική Ελλάδας έχει μεταβεί στη Βόρεια Ιρλανδία, με σκοπό να σώσει ό,τι σώζεται από την ντροπιαστική πορεία της ομάδας στο προκριματικά για το Euro 2016.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τον Κώστα Τσάνα στον πάγκο του θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του νίκη μετά από οκτώ αγώνες! Ιστορικής σημασίας είναι το παιχνίδι για τους Βορειοϊρλανδούς, αφού χρειάζονται μόλις 2 βαθμούς για να σφραγίσουν την πρώτη τους πρόκριση σε τελική φάση Euro.

Η αναμονή είναι μεγάλη στο Μπέλφαστ και αυτό φαίνεται και από τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία εξαντλήθηκαν, αφού όλοι περιμένουν το τρίποντο που θα στείλει την εθνική ομάδα σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ του '86 στο Μεξικό. Το Γουίντσορ Παρκ αναμένεται να είναι κατάμεστο, με περισσότερους από 10 χιλιάδες θεατές στις εξέδρες του.

Διάβασε περισσότερα στο: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top