30 Ιαν 2016
0 σχόλια

Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν Πύργου: Στηρίζουμε τη λειτουργία της καρδιολογικής

Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν Πύργου
Την σταθερή του θέση υπέρ της αδιάκοπτης λειτουργίας της καρδιολογικής κλινικής και της Μονάδας Εμφραγμάτων, επιβεβαιώνει με χθεσινή του ανακοίνωση ο Σύλλογος των εργαζόμενων στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου,απορρίπτοντας στείρες αντιπαραθέσεις μεταξύ εργαζομένων.

Στην ανακοίνωσή του συγκεκριμένα ο Σύλλογος τονίζει τα εξής :

Με έκπληξη και σκεπτικισμό διαβάσαμε στον τοπικό τύπο τις δηλώσεις των συναδέλφων εργαζομένων της Νοσηλευτικής μονάδος, επ’ ουδενι  δεχόμαστε αυτή την πλαστή, ύποπτη αντιπαράθεση και  την αέναη κόντρα μεταξύ των εργαζομένων.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε και συνεχίζει να  ταλανίζει τις νοσηλευτικές μονάδες λόγω  της  μη επαρκούς  στελέχωσης  των Νοσηλευτικών μονάδων του νομού μας με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, με συνέπεια  όχι απλά να διαταράσσεται η   εύρυθμη λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής και της μονάδας εμφραγμάτων αλλά να  απειλείται  με  αναστολής της λειτουργίας της.

Επειδή ο χώρος της υγείας δεν ενδείκνυται για στείρες αντιπαραθέσεις και τοπικιστικές  ιδεοληψίες ,

Ο Σύλλογος εργαζομένων  τασσόμεθα υπέρ τις αδιάκοπτης λειτουργίας της καρδιολογικής κλινικής και της μονάδας εμφραγμάτων και ως προς αυτό στηρίζουμε τις όποιες κινήσεις της εκτελούσας χρέη διοικητή.

Πηγή: ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top