29 Ιαν 2016
0 σχόλια

Πύργος: Αναστέλλει τη λειτουργία της η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου - Στην Πάτρα οι ασθενείς

Αναστέλλει τη λειτουργία της η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου
Αναστέλλει τη λειτουργία της η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου, όπως εισηγήθηκε η εκτελούσα χρέη διοικήτριας του Νοσοκομείου, κα.Χρύσα Πετροπούλου.


Ύστερα από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις, δόθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου η απόφαση από την 6η ΥΠΕ να κλείσει από την Κυριακή 31 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου "Ανδρέας Παπανδρέου", λόγω έλλειψης προσωπικού.

Για το θέμα της κάλυψης σε προσωπικό αλλά και της υποχρηματοδότησης της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου, έιχε κρούσει ήδη τον κώδωνα του κινδύνου ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας, τονίζοντας πως το Νοσοκομείο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη υποβάθμιση.

Ταυτόχρονα, προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζουν και άλλες κλινικές του Νοσοκομείου Πύργου, όπως π.χ. το Αναισθησιολογικό, τα οποία, εάν δεν γίνουν άμεσα ενέργειες, θα οδηγηθούν και αυτά στο "λουκέτο".

Λόγω της συγκεκριμένης απόφασης, οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην Καρδιολογική Κλινική θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο της Πάτρας "Άγιος Ανδρέας" ή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Πηγή: myilianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top