29 Ιαν 2016
0 σχόλια

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην Ηλεία

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην Ηλεία
Φωτογραφία pelop.gr
Εξαρθρώθηκε , μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, πολυμελής εγκληματική οργάνωση που εμπορευόταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες πουλούσε σε τοξικομανείς στην Ηλεία.


Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης είναι απότοκος πολύμηνων ενδελεχών ερευνών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, κατά τις οποίες οι αστυνομικοί αξιοποίησαν στοιχεία που συνέλεξαν με ειδικές ανακριτικές μεθόδους.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν προχθές (27.01.2016) το μεσημέρι, στον Πύργο, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τέσσερις ημεδαποί (τρεις άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 53, 52, 35 και 45 ετών αντίστοιχα.

Παράλληλα συνελήφθη και ένας 60χρονος ημεδαπός, ο οποίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας, για άλλες υποθέσεις, ενώ αναζητούνται ένας 35χρονος Αλβανός και τρία τουλάχιστον ακόμα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τα πλήρη στοιχεία των όποιων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Διάβασε περισσότερα στο: pelop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top