11 Ιαν 2016
0 σχόλια

Ηλεία: Μάθημα ήθους από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα

Μάθημα ήθους από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα
Μπορεί η οικονομική κρίση πολλές φορές να μετατρέπεται σε ανθρωπιστική κρίση, ωστόσο δύο εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς και ήθους.


Η Βαρβάρα Κωνσταντοπούλου κι ο Ιωάννης Αγγελόπουλος ξεκινώντας εργασία το πρωί του Σαββάτου στην Βάρδα εντόπισαν ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε, ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης αλλά και πιστωτικές κάρτες.

Οι δύο εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας γνωρίζοντας το πόσο δύσκολα βγαίνει το μεροκάματο δεν σκέφτηκαν ούτε για μία στιγμή να κρατήσουν το πορτοφόλι, το οποίο και παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα της Βάρδας προκειμένου οι αστυνομικές αρχές να έρθουν σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βάρδας Χρήστος Ρετουνιώτης ο οποίος συνεχάρη τους δύο εργαζομένους για την πράξη τους αυτή.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους τόνισαν ότι είχαν υποχρέωση να παραδώσουν το πορτοφόλι καθώς σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να είναι οι ίδιοι στην θέση του ατόμου που σίγουρα θα αναζητούσε το πορτοφόλι του.

Άννα Αγγελίδου - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top