6 Φεβ 2016
0 σχόλια

Αγροτικά μπλόκα: 24ωροι αποκλεισμοί δρόμων - Χάος στα τελωνεία

Αγροτικά μπλόκα: 24ωροι αποκλεισμοί δρόμων
Τα Τέμπη κλειστά από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής - Κλειστό το τελωνείο του Προμαχώνα και για ΙΧ και τουριστικά λεωφορεία, χιλιόμετρα οι ουρές


Με 24ωρους, αλλά και επ' αόριστον αποκλεισμούς, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες δηλώνουν εκ νέου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «δεν φεύγουμε γιατί δεν έχουμε πού να πάμε».

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο αναμένονται μεγάλα, λόγω των αγροτικών μπλόκων και στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με περισσή υπομονή.

Οι ζυμώσεις και οι συζητήσεις μεταξύ των μπλόκων της χώρας συνεχίζονται, ενώ οι γενικές συνελεύσεις στα κατά τόπους σημεία όπου έχουν «κατασκηνώσει» τρακτέρ, διεξάγονται πλέον περισσότερες από δύο φορές στη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με απόφαση που έλαβαν οι αγρότες, σε γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου, η κοιλάδα των Τεμπών θα παραμείνει κλειστή από τις 12 το μεσημέρι το Σαββάτου μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Παράλληλα, οι αγρότες επεξεργάζονται και σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων σχετικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν, για την διαμόρφωση των οποίων έχουν ζητήσει την γνώμη εργατολόγων και φοροτεχνικών τις οποίες δεν αποκλείεται να δημοσιοποιήσουν τις επόμενες ώρες.

Διάβασε περισσότερα στο: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top