12 Φεβ 2016
0 σχόλια

Δυτ. Ελλάδα: Με λεωφορεία και αγροτικά σήμερα στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Δυτ. Ελλάδα Με λεωφορεία και αγροτικά στο συλλαλητήριο της Αθήνας
Ξεκίνησε η "απόβαση" αγροτών στην Αθήνα, οι οποίοι σήμερα σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν διήμερο συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα.


Πριν από λίγο, γύρω στις 6.30 το πρωί έφτασαν στον Περαιά, με πλοία από την Κρήτη, οι πρώτοι αγρότες.

Οι αγρότες έφτασαν και αμέσως άπλωσαν ένα πανό ενάντια στο νομοσχέδιο. Με το πλοίο δεν έφτασαν οχήματα ή τρακτέρ, ενώ αναμένεται μετά τη συγκέντρωσή τους στο λιμάνι να κινηθούν προς το Σύνταγμα με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στην πλατεία Συντάγματος θα βρεθούν αγρότες από τουλάχιστον 68 μπλόκα από όλη την Ελλάδα, με τους Κρητικούς να καταφθάνουν το πρωί της Παρασκευής, ενώ υπολογίζεται ότι έως το απόγευμα απόγευμα θα έχουν συγκεντρωθεί και οι αγρότες από τις άλλες περιοχές.

Με αγροτικά και λεωφορεία θα ξεκινήσουν σήμερα το πρωί για την ΑΘήνα αγρότες της Δυτικής Αχαΐας, όπως είπε στο thebest.gr o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας Σάκης Μαυρόγιαννης, ενώ σήμερα το πρωί αναχωρούν, με πούλμαν για την Αθήνα και αγρότες από το Αίγιο.

Μαζική συμμετοχή στο διήμερο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο θα έχουν και αγρότες από την Αιτωλοακαρνανία.

Όπως ανακοινώθηκε από το μπλόκο του Κεφαλοβρύσου "μετά από 21 μέρες αγώνα στους δρόμους, πάνω από 2.000 Αιτωλοακαρνανίας αγρότες θα διαμαρτυρηθούμε, ενώνοντας την φωνή μας με την φωνή των συναδέλφων μας από όλη την Χώρα ενάντια στο καταστροφικό προσχέδιο για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό.

Ελπίζουμε η Κυβέρνηση να δεχτεί τα δίκαια αιτήματα μας και να ξεκινήσει από μηδενική βάση το διάλογο για μια αγροτική μεταρρύθμιση που θα φέρει την ανάπτυξη και την έξοδο της χώρας από την κρίση".

Διάβασε περισσότερα στο: thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top