27 Μαρ 2016
0 σχόλια

Μεγάλη διάκριση για τα ΕΛΑΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Κέρδισε 2 χρυσά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς

Μεγάλη διάκριση για τα ΕΛΑΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Κέρδισε 2 χρυσά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς
Το ελαιόλαδο Mythocia της εταιρίας ΕΛΑΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ από τη Βαρβάσαινα, κέρδισε 2 χρυσά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς επιβεβαιώνοντας την άριστη ποιότητά του.


Σας παραθέτουμε αυτούσια το Δελτίο Τύπου:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι το ελαιόλαδό μας MythociaBioOlympiaPGI κατέλαβε το EXTRAGOLD μετάλλιο στον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό βιολογικού ελαιόλαδου Biol2016 που διεξήχθη στην Ιταλία.

Η αναγνώριση αυτή είναι πιο σημαντική γιατί επιλέχτηκε ανάμεσα σε περισσότερα από 400 άλλα δείγματα, μετά από χημική ανάλυση και δοκιμή από 31 διεθνώς αναγνωρισμένους Αρχηγούς Πάνελ Γευσιγνωσίας.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι το ελαιόλαδό μας MythociaOmphaciumOrganic παρέλαβε χρυσό βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό ελαιόλαδου ΑΤΗΕΝΑ που διεξήχθη στις 21 & 22 Μαρτίου 2016 στην Αθήνα.

Πρόκειται για έναν νέο εγχώριο διεθνή διαγωνισμό που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μερικών από τους πιο γνωστούς και έγκριτους γευσιγνώστες ελαιόλαδου παγκοσμίως, από την Ιταλία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το Ισραήλ, την Τουρκία, την Πορτογαλία και την Τυνησία.

Στα πλαίσια του ίδιου διαγωνισμού ο Νομός Ηλείας εκπροσωπήθηκε επάξια και από τους συνεργαζόμενους με την εταιρία μας παραγωγούς, Σπηλιακοπούλου Μαρία & ΣΙΑ ΕΕ (OLIORAMA), Σπυρόπουλο Άγγελο (Ελαιώνες Κενταύρων) καθώς και το Κτήμα Μερκούρη λαμβάνοντας αντίστοιχα το χρυσό, το ασημένιο και το χάλκινο βραβείο.

Όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου μας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος :

«Τόσο οι επιβραβεύσεις των προϊόντων της εταιρίας μας ΕΛΑΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ όσο και αυτές των συνεργατών μας παραγωγών του Νομού μας, μάς κάνουν να νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την ποιότητα και τα οφέλη του Ηλειακού ελαιόλαδου ανά τον κόσμο.»

eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top