31 Μαΐ 2016
0 σχόλια

5 +1 καντίνες στις παραλίες του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

καντίνες στις παραλίες του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
Το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου του 2016 θα πραγματοποιηθούν οι δημοπρασίες για τις καντίνες και τις ξαπλώστες στις παραλίες του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


Μετά τη θετική γνωμοδότηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την παραχώρηση απλής χρήσης του αιγιαλού και της παραλίας των προστατευόμενων περιοχών του δικτύου Natura 2000, η οικονομική επιτροπή του δήμου προκήρυξε τον διαγωνισμό για 5 καντίνες στην παραλία του Κάτω Σαμικού και μία στην παραλία των Ραχών.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στη Διαύγεια, οι 6 καντίνες θα δημοπρατηθούν το πρωί της Πέμπτης (9/6) και οι ξαπλώστρες το πρωί της Παρασκευής, στο δημαρχείο Κρεστένων, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Για την καντίνα στις Ράχες το ελάχιστο όριο προσφορά είναι 300 ευρώ, ενώ για τις ξαπλώστρες 100 ευρώ.

Για τις καντίνες στο Κάτω Σαμικό το ελάχιστο όριο στις τρεις από τις πέντε είναι 3.600 ευρώ και στις άλλες δύο 5.250 ευρώ.

Στις ξαπλώστρες η δημοπρασία ξεκινά από τα 1.200 ευρώ.

Σε περίπτωση που κάποιος διαγωνισμός κηρυχθεί άγονος, η διαδικασία θα επαναληφθεί μία εβδομάδα μετά, στις 16 και στις 17 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η προκήρυξη, η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται από την ημέρα που θα υπογραφεί η σύμβαση έως τις 31 Οκτωβρίου του 2016.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να ολοκληρωθούν ομαλά οι διαδικασίες και να εγκατασταθούν οι καντίνες και οι ξαπλώστρες το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα πρώτα «κύματα» λουομένων που θα επισκεφθούν τις παραλίες του δήμου.

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top