6 Μαΐ 2016
0 σχόλια

Φιγαλία (Παύλιτσα): Καθαρίζουν το δρόμο Περιβόλια - Φιγαλία εν όψη καλοκαιριού

Πολύ σπουδαίο και σημαντικό έργο προσφέρουν ακόμα και χειρονακτικά οι εργάτες που δουλεύουν τις τελευταίες μέρες για τον καθαρισμό του Δρόμου Περιβόλια - Φιγαλία της Δημοτικής Ενότητας Φιγαλείας.


Το κομμάτι περίπου 3χλμ είχε σχεδόν κλείσει από θάμνους που είχαν αφεθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες χωρίς να καθαριστούν για χρόνια.

Όμως μια πρόταση πέρυσι του Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Μητρόπουλου για χειρονακτική εργασία στα τμήματα Περιβόλια - Δραγώγι και Περιβόλια - Φιγαλία, απέφερε καρπούς

καθώς ήδη στο τμήμα Περιβόλια - Δραγώγι που έχει ήδη ολοκληρωθεί έγινε πολύ καλή δουλειά ενώ πολύ καλή επίσης δουλειά γίνεται στο τμήμα Περιβόλια - Φιγαλία που καθαρίζεται αυτές τις μέρες από εργάτες της περιοχής που μάλιστα είναι θετικό καθώς θα μπορέσουν και αυτοί να αποκτήσουν ένα έξτρα εισόδημα σε αυτά τα ορεινά και απομακρυσμένα χωριά.

Μάλιστα πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί και επιτόπια σύσκεψη για το συγκεκριμένο θέμα στα Περιβόλια με παρόντες τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Μητρόπουλο, τον αντιδήμαρχο Ανδρίτσαινας Μίλτο Γεωργακόπουλο, τον πρόεδρο του Δ.Δ.Πετραλώνων, τον πρόεδρο του Δ.Δ.Δραγωγίου καθώς και μηχανικούς της Π.Ε.Ηλείας.

Με πληροφορίες απο το: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top