17 Ιουν 2016
0 σχόλια

Μεσσηνία: 3η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας

3η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και επαγγελματιών και καταστημάτων, ώστε η 3η Λευκή Νύχτα το Σάββατο να είναι πιο λαμπερή, πιο γλυκιά, πιο ονειρική!


«Η Λευκή Νύχτα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που συμπίπτει με τη μεγάλη εορτή της πόλης, είναι πλέον θεσμός, σημαντικό γεγονός και πόλος έλξης πολλών επισκεπτών στην περιοχή μας.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, πιστό στην υπόσχεση που έδωσε πέρυσι και με την εμπειρία της αδιαμφισβήτητης επιτυχίας των δύο προηγούμενων ετών, διοργανώνει το Σάββατο 18 Ιουνίου την 3η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία.

Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τα μέγιστα οικονομικά και τουριστικά οφέλη, καλούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να συμμετέχουν ουσιαστικά στο μέγιστο αυτό εγχείρημα…», τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου.

Σύλλογος, επαγγελματίες, καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη την πόλη ήδη βάζουν τα δυνατά τους και στολίζονται για τη νύχτα που θα γίνει μέρα! Από τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι πρωίας όλη η πόλη θα είναι «στον αέρα»!

Με τις βιτρίνες στολισμένες και τους επαγγελματίες χαμογελαστούς, θα υποδέχονται τους επισκέπτες, ντόπιους και ξένους!

Μουσικά σχήματα, DJ's, κεράσματα, ποτά, κοκτέιλς, βεγγαλικά, αερόστατα θα κάνουν την ατμόσφαιρα ονειρική - παραμυθένια και ο κόσμος, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να ζήσει την εμπειρία και οι επισκέπτες, θα πλημμυρίσουν την αγορά, συνδυάζοντας ευχάριστη βόλτα και ψώνια σε άκρως ελκυστικές τιμές!

Στην αγορά της Κυπαρισσίας το τρελό πάρτυ θα διαρκέσει, με αμείωτη ένταση και ξέφρενους ρυθμούς, μέχρι τα ξημερώματα και όσοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, θα ανταμειφθούν από μοναδικές στιγμές στην όμορφη πόλη τη νύχτα!

Πηγή: iliaoikonomia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top