29 Ιουν 2016
0 σχόλια

Μηλιές Αρχαίας Ολυμπίας: 53χρονος αστυνομικός έδωσε τέλος στη ζωή του

53χρονος αστυνομικός έδωσε τέλος στη ζωή του στις Μηλιές Αρχαίας Ολυμπίας
Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του συνταξιούχος αστυνομικός στο χωριό Μηλιές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.


Ο 53 χρονος , που ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, αν και έμενε μόνιμα στην Αθήνα, επισκεπτόταν συχνά τις Μηλιές, φρόντιζε το σπίτι και ασχολείτο με αγροτικές εργασίες.

Την απόφαση να δραπετεύσει από τη ζωή, φαίνεται να την είχε λάβει πριν την τελευταία του επίσκεψη στο χωριό. Όπως και τον τρόπο.

Ήταν μάλιστα τόσο αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του, που όταν η κυνηγετική καραμπίνα που έστρεψε στην καρδιά του δεν είχε το επιθυμητό για αυτόν αποτέλεσμα, λέγεται ότι δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μαχαίρι, από το οποίο φέρει τραύμα στον μηρό, για να βεβαιωθεί ότι το τέλος του θα είναι οριστικό.

Η τραγική αυτή εξέλιξη έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της κοινότητας που ζουν εφιαλτικές στιγμές από το απόγευμα, όταν η πεθερά του θύματος, η οποία τον είχε συνοδεύσει στο ταξίδι του από την Αθήνα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, μόλις αντελήφθη τι είχε μόλις συμβεί στην αυλή του σπιτιού !

Οι γείτονές ήταν οι πρώτοι που έτρεξαν για βοήθεια και βρέθηκαν μπροστά σε αυτή την τρομερή σκηνή. Κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρουν τον τραγικό αυτόχειρα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Κανείς ακόμα στο χωριό δεν μπορεί να το πιστέψει, ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον 53χρονο σε μια τέτοια απονενοημένη πράξη.

Πηγή: Πρωινή Ενημέρωση (eproini.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top