29 Ιουν 2016
0 σχόλια

ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ: Υποβαθμισμένο συνεχίζει τη λειτουργία του το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ

Υποβαθμισμένο συνεχίζει τη λειτουργία του το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ
Κανένα ενδιαφέρον από τους βουλευτές του Νομού Ηλείας ούτε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας τα τελευταία 3 χρόνια


Για εσκεμμένη υποβάθμιση των ΕΛ.ΤΑ της περιοχής καταγγέλλουν και πάλι την Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας οι κάτοικοι καθώς ούτε τώρα θα προσλάβουν εποχικό προσωπικό με την νέα προκήρυξη που εκδόθηκε πρόσφατα.

Με 1 μόλις ταχυδρόμο έχει αφήσει το υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ Νέας Φιγαλείας η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο ένας και μοναδικός ταχυδρόμος είναι υποχρεωμένος να εξυπηρετήσει πάνω από 2.000 κατοίκους του ολόκληρου του πρώην Δήμου Φιγαλείας καθώς και των οικισμών έως το Θολό της Δ.Ε Ζαχάρως.

Εξυπηρετεί συνολικά 15 χωριά και οικισμούς με μεγαλύτερη την κωμόπολη της Νέας Φιγαλείας που αριθμεί πάνω από 1.000 κατοίκους.

Εκτός των άλλων ο μοναδικός ταχυδρόμος είναι υποχρεωμένος να:

- Στέλνει - Λαμβάνει αλληλογραφία

- Εξυπηρετεί τους κατοίκους με πληρωμές λογαριασμών

- Να διανέμει την αλληλογραφία σε 15 χωριά

- Να πληρώνει συντάξεις καθώς και πολλές ακόμα δραστηριότητες που αφορούν τα ΕΛ.ΤΑ.

Οι κάτοικοι της Νέας Φιγαλείας ενημερώθηκαν για τις νέες προσλήψεις ατόμων στα ΕΛ.ΤΑ Δυτικής Ελλάδας, με ελάχιστες στο Νομό Ηλείας αλλά καμία στα ΕΛ.ΤΑ Νέας Φιγαλείας.

Αντίθετα σε Ζαχάρω και Ανδρίτσαινα προκηρύσσονται συνεχώς θέσεις τα τελευταία χρόνια.

Οι κάτοικοι πλέον καταγγέλλουν ευθέως την Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας ότι υποβαθμίζει εσκεμμένα το υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ Νέας Φιγαλείας και δεν προκηρύσσουν θέσεις εποχιακού προσωπικού με σκοπό να βάλει "λουκέτο" στο υποκατάστημα το συντομότερο.

Κατηγορούν για αδιαφορία την Περιφερειακή Διεύθυνση και τονίζουν πως δεν έχει ιδέα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ένας και μοναδικός υπάλληλος και κατά συνέπεια όλοι οι πολίτες.

Κατηγορούν επίσης το σύνολο των βουλευτών του Νομού Ηλείας για ψευδής προεκλογικές υποσχέσεις και τους καλούν να πάρουν θέση άμεσα και να στηρίξουν την Νέα Φιγαλεία και τους πολίτες της.

Θάνος Χουλιάρας#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top