14 Ιουν 2016
0 σχόλια

Olympic Port Market: Η πρώτη έκθεση τόνωσης της αγοράς της Ηλείας στο λιμάνι του Κατακόλου

OlympicPort Market: Η πρώτη έκθεση, στο λιμάνι του Κατακόλου
Λιμάνι Κατάκολου, 24-28 Ιουλίου 2016
1η Έκθεση για τα παραδοσιακά προϊόντα, 

την τοπική οικονομία και τον τουρισμό


Σκοπός της έκθεσης είναι η προώθηση και τόνωση της τοπικής αγοράς αξιοποιώντας οργανωμένα την κορυφή της καλοκαιρινής μαζικής εισροής τουριστών στο λιμάνι του Κατάκολου και στα γύρω ξενοδοχεία.

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, οι επιχειρηματίες-εκθέτες, κύρια από το νομό Ηλείας, από τον αγροτικό, μεταποιητικό, εμπορικό είτε από τον τομέα του πολιτισμού και των υπηρεσιών θα έχουν άμεση πρόσβαση σε 20.000 τουρίστες στο σημείο αποβίβασής τους από τα κρουαζιερόπλοια, με άμεσα οικονομικά οφέλη, αφού ο χαρακτήρας της έκθεσης θα είναι η λιανική πώληση.

Που απευθυνόμαστε

Οι επισκέπτες της Olympic Market, είναι, κατά κύριο λόγο, οι τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων, οι οποίοι στο διάστημα 24-28/07/2016 εισρέουν στο λιμάνι του Κατάκολου κι υπολογίζονται στις 20.000, βάσει του προγράμματος αφίξεων.

Οι επαφές με τα γύρω ξενοδοχεία, τα οποία είναι υπερπλήρη τότε, υπολογίζουμε ότι θα οδηγήσουν και σε 2.000 περίπου ακόμη επισκέπτες, στα πλαίσια του προγράμματος περιήγησης.

Στην έναρξη της έκθεσης, την Κυριακή 24η Ιουλίου 2016, υπάρχει ήδη προγραμματισμένη συναυλία της Πέγκυ Ζήνα στο Κατάκολο.

Ο συνδυασμός των εγκαινίων με αυτήν την ανεξάρτητη δράση, οδηγεί στην εκτίμηση άλλων 1.000 επισκεπτών στην έκθεση, κυρίως από εσωτερικό τουρισμό κι εντοπιότητα.

Στα πλαίσια της στενής συνεργασίας μας με την Τράπεζα Πειραιώς, θα διοργανώσουμε το απόγευμα της Τετάρτης 27ης Ιουλίου 2016, ημερίδα ενημέρωσης στον παραγωγικό ιστό της Ηλείας, όπου θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, με εκτιμώμενη προσέλκυση 1.000 επισκεπτών.

Περισσότερες πληροφορίες στο: olympicportmarket.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top