17 Ιουν 2016
0 σχόλια

Ηλεία: Προσφορά ζωής από τα «SUPERMARKET ΚΛΙΜΑΝΤΗΡΗΣ» στο Χαμόγελο του Παιδιού

Προσφορά ζωής από τα «SUPERMARKET ΚΛΙΜΑΝΤΗΡΗΣ» στο Χαμόγελο του Παιδιού
Με αλτρουισμό και αλληλεγγύη γιορτάζει τα 30 χρόνια ζωής η επιχείρηση «SUPERMARKET ΚΛΙΜΑΝΤΗΡΗΣ» αύριο, προσφέροντας χαρά στα παιδιά που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.


Έτσι, αύριο θα διοργανωθεί μια μικρή γιορτή με μάγειρες που θα ετοιμάσουν νόστιμα φαγητά με προϊόντα που είναι προσφορά από την εταιρεία «ΗΛΙΣ»  και θα τα προσφέρουν στους πελάτες.

Μέρος των εισπράξεων θα δοθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ θα συλλεχθούν και τρόφιμα τα οποία επίσης θα παραδοθουν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

«Το Σάββατο κλείνουμε τριάντα χρόνια ζωής της επιχείρησης  και προσφέρουμε στους πελάτες ως ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προτίμησή τους.

Θα έχουμε έξω μάγειρες, οι οποίοι θα μαγειρεύουν και θα προσφέρουμε φαγητά στους πελάτες, ποτά, γλυκά και αναψυκτικά για τα παιδιά, και μαζί με αυτό θέλουμε να προσφέρουμε ένα χαμόγελο σε όλα τα παιδιά, προσφέροντας στο «Χαμόγελο του παιδιού», το ποσοστό της είσπραξης που θα βγει από το ζήτα της ταμιακής μηχανής και συλλογή τροφίμων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους εργαζόμενους, που για τριάντα χρόνια μας υποστήριξαν», δήλωσε ο κ.Κλιμαντήρης.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού στην Ηλεία, Γ.Γιαννόπουλος ευχαρίστησε την επιχείρηση του κΚλιμαντήρη και τόνισε ότι «το 2015 βρέθηκε δίπλα σε 95.000 παιδιά, και στο α’ εξάμηνο του 2016, έχει υπερβεί αυτόν τον αριθμό κατά πολύ, φανταζόμαστε ότι μέχρι το τέλος του 2016 θα έχουμε διπλασιασμό των παιδιών που θα στηρίξουμε.

Η σημερινή κοινωνία βάλλεται. Οι άνθρωποι δεν αντέχουν πια αυτά τα οποία βιώνουν.

Το Χαμόγελο του Παιδιού μέσα από αυτές τις δυσκολίες προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

Με τέτοιες ενέργειες, όπως αυτές της επιχείρησης Κλημαντίρη εδώ στη Ζαχάρω, που εδώ και αρκετά χρόνια στέκεται δίπλα στο Χαμόγελο του παιδιού, πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλα τα παιδιά που στηρίζουμε προς την επιχείρηση, και όπως είπε ο μικρός ιδρυτής μας, ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top