20 Ιουλ 2016
0 σχόλια

Οι αγρότες της Ηλείας κινητοποιούνται και διεκδικούν - Την Πέμπτη θα βγουν στους δρόμους

Οι αγρότες της Ηλείας κινητοποιούνται και διεκδικούν
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηλείας και οι αγροτικοί της σύλλογοι, καλούν τους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού να πάρουν μαζικά μέρος την Πέμπτη 28 Ιουλίου


στις 9:30 το πρωί στον κόμβο Αγίου Γεωργίου, με τα αγροτικά τους μηχανήματα, ως αφετηρία της έναρξης του νέου κύκλου κινητοποιήσεων με διαμαρτυρία σε δημόσιες υπηρεσίες, που έχουν άμεση συνάφεια με τον αγροτικό κόσμο.

Αποφασίστηκε πιο οργανωμένα και συντονισμένα να δωθεί η μάχη της επιβίωσης με την συγκρότηση δεκάδων νέων αγροτικών συλλόγων και επιτροπών αγώνα σε όλο τον νομό, το δυνάμωμα και ουσιαστική λειτουργία όσων υπάρχουν.

Ο μοναδικός δρόμος είναι πλέον ο δρόμος του αγώνα, σύμφωνα με τους αγρότες, γι’ αυτό η Ομοσπονδία  αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Την Παρασκευή 15/7 έγινε η διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηλείας μαζί με μέλη διοικητικών συμβουλίων των αγροτικών συλλόγων της.

Στην συνεδρίαση έγινε ξεκάθαρη η ανάγκη της ενότητας των αγροτοκτηνοτρόφων και στο νομό Ηλείας, με βάση τις αποφάσεις που πήρε το Συντονιστικό Όργανο των 69 μπλόκων, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια  το Σάββατο 9/7.

Για να μπορέσει το κίνημα με μεγαλύτερη ακόμα δυναμική να διεκδικήσει και να καταφέρει όλα αυτά που σήμερα βαραίνουν τις πλάτες του αγρότη και τον οδηγούν στην εξαθλίωση, την φτωχοποίηση και τον αφανισμό.

Διάβασε περισσότερα στο: thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top