5 Αυγ 2016
0 σχόλια

Ζαχάρω: 6η Γιορτή Πολιτιστικής κληρονομιάς και παραδοσιακής οικονομίας (Φώτο)

6η Γιορτή Πολιτιστικής κληρονομιάς και παραδοσιακής οικονομίας
Με την γιορτή της 6ης Πολιτιστικής κληρονομιάς και παραδοσιακής οικονομίας, οι σύλλογοι σεβόμενοι την παράδοση μας, θέλησαν να προσθέσουν κάτι νέο …να δημιουργήσουν το παρόν και το μέλλον

Ανήλιο

Προσπάθησαν να δείξουν ότι δεν πρέπει να υποβαθμίζεται και να κακοποιείται το δημοτικό μας τραγούδι. γιατί ανήκουν σε αυτούς που αντιστέκονται στην ισοπέδωση και προσπαθούν να κρατήσουν τις παραδόσεις μας, την τοπική μας ιστορία και τον πολιτισμό μας.
Αρήνη

Μετά τη σημερινή σας εμφάνιση είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι σας ενδιαφέρει ο πολιτισμός και η ιστορία του.
Ξηροχώρι

Δεν θα χαθούν τα δημοτικά μας τραγούδια γιατί είναι η διαιώνιση της φυλής μας είναι τα βιώματά του λαού μας, όσο οι Έλληνες θα συνεχίσουν να γλεντούν, να γιορτάζουν να παντρεύονται, να νοσταλγούν αλλά και να μοιρολογούν.
Λέπρεο

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε, τον κ. Κώστα Παυλόπουλο, που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να βοηθήσει στην εκδήλωση,

το Δήμο Ζαχαρως, τη σχολική επιτροπή, το ξενοδοχείο ρεξ που φιλοξένησε τον κ. Παυλοπουλο, την κα Φαίη Βλάμη για τα φυτώρια να στολίσουμε το σκηνικό,, την ΠΡΟΜΑΙΤ για το έντυπο της εκδήλωσης .

Την Αιμιλία Γιαννόπουλου για τα πελοπονησιακά μαντήλια που χρησιμοποιήθηκαν στην παράσταση τις κυρίες των συλλόγων για τα γλυκά που προσφέραμε , τον κ.,Κάπο για τα νερά, όλα τα ΔΣ των Συλλόγων, τους Εθελοντές ηθοποιούς που προσπάθησαν πάνω από τις δυνάμεις των να παρουσιάσουν την παράσταση.

Την σκηνοθέτη που με την μεγάλη της υπομονή μας ανέχτηκε γιατί είμαστε άσχετοι με τη τέχνη του θεάτρου

<<Τραγούδια μας της λευτεριάς, του πόνου, της αγάπης,,
στο παρελθόν μιλήσατε, στο μέλλον θα μιλάτε
και όσο οι ανθέλληνες θέλουν να ξεχαστείτε,
εσείς τραγούδια αθάνατα δεν θα ξεριζωθείτε….>>

Οι στίχοι γράφτηκαν από την κα Πόπη Βασιλοπούλου
Ροδινά

Ο απόηχος της εκδήλωσης πάρα πολύ καλός

Θα πρέπει να συνηθίσουμε όλοι μας να επαινούμε πρώτα από όλα την προσπάθεια και κατόπιν ας να κάνουμε αυτοκριτική μας . και να διερωτάμε τον εαυτόν μας εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για τον τόπο μας;;;; εκ των υστέρων όλοι είμαστε προφήτες.
Μηλεα (Σκλήβα)

Με λίγα λόγια όχι μόνον κριτική αλλά και έργα.........

Η ευχή όλων των συντελεστών είναι του χρόνου τέτοια εποχή να πραγματοποιηθεί η 7η γιορτή πολιτιστικής κληρονομιάς και παραδοσιακής οικονομίας , να έχουμε πιο πολλούς εθελοντές, να φέρουν προτάσεις, και νέες ιδέες,να πάρουν πρωτοβουλίες για να έχουμε πιο καλύτερα αποτελέσματα.. Υγεία σε όλους και αισιοδοξία!!!!
Ταξιάρχες

Γιορτή 6ης Πολιτιστικής κληρονομιάς και παραδοσιακής οικονομίας.1

Γιορτή 6ης Πολιτιστικής κληρονομιάς και παραδοσιακής οικονομίας.2

Δείτε περισσότερα στο: Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας Σάρενα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top