31 Ιαν 2017
0 σχόλια

Αγρότες: Συλλαλητήριο αύριο στον Πύργο για τους δασικούς χάρτες

Συλλαλητήριο αύριο στον Πύργο για τους δασικούς χάρτες
Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο Λατίφι από τους αγρότες

Συλλαλητήριο στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο διοργανώνουν στις 11 το πρωί, αύριο Τετάρτη, οι αγρότες της Ηλείας για τους δασικούς χάρτες


και απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να ενώσουν μαζί τους τη φωνή τους και να διαμαρτυρηθούν, ενώ στη συνέχεια θα βρεθούν και πάλι στο Λατίφι , όπου για δυο ώρες θα αποκλείσουν την Εθνική Οδό.

Έτσι διευρύνουν το μέτωπο των κινητοποιήσεών τους, καθώς έχουν ξεκαθαρίσει πως ο αγώνας τους αφορά όλη την κοινωνία με την οποία και οι ίδιοι συμπορεύονται.

Σε αυτό το πλαίσιο συμμετείχαν στην κινητοποίηση των μαθητών στην Αμαλιάδα την Δευτέρα, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό με ποιες δράσεις θα συνοδευτεί ο δίωρος αποκλεισμός της Ε. Ο το Σάββατο.

Πάντως υπάρχουν προτάσεις για σκλήρυνση του αγώνα τους με κλείσιμο και των παρακαμπτήριων οδών ή για πολύωρο αποκλεισμό που θα συζητηθούν στη συνέλευση της Τετάρτης
Συνέλευση στα Λεχαινά

Στο μεταξύ νέα Γενική Συνέλευση στα Λεχαινά, θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες του Κάμπου Ηλείας, στο πολιτιστικό κέντρο «Άστρον» στα Λεχαινά, στις 6:30 το απόγευμα, αφού πρώτη τους συνέλευση προ ημερών, δεν κατέληξε σε αποφάσεις.

Την Πέμπτη αναμένεται ωστόσο να αποφασίσουν για το αν και ποια μορφή θα έχουν οι κινητοποιήσεις, και αν ενωθούν με τους αγρότες που είναι συγκεντρωμένοι καθημερινά στο Λατίφι Αμαλιάδας, όπως καλεί όλους τους αγρότες, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, Χρήστος Γιαννόπουλος.

Πηγή: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top