5 Φεβ 2017
0 σχόλια

6-0 για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια! (vid)

6-0 για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια
Πάνω από 14 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που η ΑΕΚ συνέτριψε με 6-0 αντίπαλό της για τον θεσμό του πρωταθλήματος, μέχρι τη σημερινή ευρεία νίκη κόντρα στην Βέροια, στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Ήταν 12 Ιανουαρίου του 2003, παρουσία λιγότερων από 5.000 φιλάθλων στο «Νίκος Γκούμας» (περίπου τέσσερις μήνες πριν την εγκληματική κατεδάφισή του), και η Ένωση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο είχε ισοπεδώσει με 6-0 την αδύναμη Παναχαϊκή, η οποία στο τέλος εκείνης της σεζόν υποβιβάστηκε με μόλις 9 βαθμούς.

Τα τέρματα της ΑΕΚ σε εκείνο το παιχνίδι είχαν σημειώσει οι Ντέμης Νικολαΐδης (20'), Βασίλης Λάκης (53', 57', 75'), Δημήτρης Ναλιτζής (πεν. 86') και Βασίλης Μπορμπόκης (88'), ενώ στην ενδεκάδα της υπήρχαν ακόμα ποδοσφαιριστές της κλάσης του Μιχάλη Καψή, του Κώστα Κατσουράνη, του Γρηγόρη Γεωργάτου και του Χρήστου Μαλαδένη.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι αυτός ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας πριν τον... ιστορικό καυγά ανάμεσα στον διοικητικό ηγέτη του Δικέφαλου Αετού εκείνη την περίοδο, τον αείμνηστο Μάκη Ψωμιάδη, και το μεγάλο αστέρι της ομάδας Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος έμελλε να οδηγήσει τελικά τον πρώτο σε οριστική αποχώρηση από τον σύλλογο.



Δείτε τα έξι γκολ και τα highlights από τον «περίπατο» της ΑΕΚ κόντρα στην Βέροια στοsdna.novasports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top