23 Απρ 2017
0 σχόλια

Χίλια μπράβο! Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού με 10... παιδιά!

Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού με 10... παιδιά!
«Τα παιδιά είναι ευλογία Θεού» λέει για την οικογένεια ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο οποίος είναι πατέρας 10 παιδιών!


Είναι πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού, καλός επαγγελματίας, αλλά και εξαιρετικός οικογενειάρχης, ως πατέρας... 10 παιδιών!

Όλα τα παιδιά τους είναι γεννημένα από το 1996 έως το 2014, ενώ δύο από αυτά, οι μεγαλύτερες κόρες τους, ακολουθούν στρατιωτική καριέρα.

Η μεγάλη κόρη του είναι δευτεροετής φοιτήτρια στη Σχολή Ευελπίδων και η δεύτερη, πρωτοετής στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ).

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η μητέρα της οικογένειας έχει υπερπολυτεκνικές ρίζες, αφού η πατρική της οικογένεια, έχει 18 παιδιά.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη στρατιωτική οικογένεια της Ελλάδας που φαίνεται να απαντά... στο πολυσυζητημένο πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Ο Πλωτάρχης και η σύζυγός του, γεμάτοι χαμόγελο και αισιοδοξία, μίλησαν στην εκπομπή  «Με αρετή και τόλμη» στην ΕΡΤ 1.

Μιλούν για τη σημασία της οικογένειας, περιγράφουν αναλυτικά την καθημερινότητά τους, τις καθόλου λίγες δυσκολίες -ιδίως στη σημερινή συγκυρία-, αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές τους.

Το ζευγάρι, αναγνωρίζει ότι υπάρχουν αρκετά εμπόδια στην καθημερινότητα, κυρίως σε ό,τι αφορά το διάβασμα, ενώ αποκαλύπτει πως τις δυσκολίες τις επωμίζεται κυρίως η σύζυγός.

Τους αξίζουν χίλια μπράβο!!!

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top