28 Αυγ 2017
0 σχόλια

Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στο Γεράκι Αμαλιάδας – Τραυματίστηκε πυροσβέστης (PHOTOS-VIDEO)

Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στο Γεράκι Αμαλιάδας – Τραυματίστηκε πυροσβέστης
Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, ξέσπασε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας, ανάμεσα στο Γεράκι και στο Περιστέρι, του δήμου Ήλιδας.


Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί, με αποτέλεσμα η φωτιά να πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το μέρος εκεί έχει ξανακαεί παλιότερα.

Στο σημείο επιχειρούν 48 πυροσβέστες με 24 οχήματα και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, υπό τις οδηγίες του διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας επιχείρησαν και εναέρια μέσα.

Στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι πολύ σημαντική και η συνεισφορά της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, ο δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, αντιδήμαρχοι, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γ.Γεωργιόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων, μια πυροσβέστης, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι μετά από πτώση (υπέστη κάταγμα) και διακομίσθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής στο Νοσοκομείο του Πύργου, ώστε να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κείμενο: Μαριάννα Μητροπούλου, Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος

Φωτογραφίες/Video: Μαριάννα Μητροπούλου




Δείτε περισσότερα στο: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top