25 Σεπ 2017
One σχόλια

Δήλωση Παντ. Χρονόπουλου περί μη ύπαρξης νερού στην Μάκιστο

Δήλωση Παντ. Χρονόπουλου περί μη ύπαρξης νερού
Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στο χωριό


Ο εκλεγμένος δήμαρχος Ζαχάρως κ. Παντ. Χρονόπουλος,  αναφορικά  με δημοσιεύματα περί μη ύπαρξης νερού για τα πυροσβεστικά οχήματα κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στην Τ.Κ.  Μακίστου, έκανε την εξής δήλωση: 

«Σχετικά  με τη φωτιά στη Μάκιστο και τα αναγραφόμενα από δημοσιογράφο ο οποίος θέλει να παραστήσει τον τιμητή των πάντων, έχω να δηλώσω ότι η Μάκιστος είναι ένα από τα χωριά του δήμου Ζαχάρως που  έχει δια ροής νερό συνεχώς.

Δεύτερον ότι έχει κρουνό  και  τρίτον ότι έχει δύο δεξαμενές , η μία έξω από τον Άη Γιώργη που παίρνει 100 κυβικά και η άλλη μέσα στην πλατεία του χωριού που επίσης παίρνει  100 κυβικά.

Και σε απόσταση 1000 μέτρων υπάρχει  και άλλη δεξαμενή για πυρόσβεση,  η  οποία είναι στο Παλιοχώρι επί του δρόμου της ασφάλτου που παίρνει 70 κυβικά.

Και τέλος ότι το ποτάμι στο γεφύρι που περνάει μεταξύ Μακίστου και Μηλέας είναι γεμάτο συνεχόμενο νερό,  γιατί έχουμε κάνει εκεί παρέμβαση. 

Εάν η Πυροσβεστική δεν είχε μηχανές να τραβήξει το νερό , να βρει τους υπεύθυνους και τους αρμόδιους.

Πάντως η δημοτική αρχή ενημερώνει το κοινό και το δημοσιογράφο ότι είχε αυτά τα σημεία που μπορούσαν να πάρουν νερό.

Οι αντλίες τους που έφεραν,  μία βενζινομηχανή,  δεν μπορούσαν να τη βάλουν μπρος και δε λειτουργούσε και να μην μας παριστάνουν τους Ράμπο ότι πήγαν να σπάσουν με τσεκούρια την πόρτα.

Μπαίνοντας στο χωριό ακριβώς δεξιά τους κάτω από την εκκλησία υπάρχει το νερό 100 κυβικά.

Ας ψάξουν λοιπόν  να βρουν τους ένοχους».

Πηγή: protinews.gr

1 σχόλια:

  1. Η ΔΕΞΑΜΕΝΉ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΑΕΙ 147 κ.μ. Εκτός αυτού θα μπορούσαν να ανοίξουν τη βάνα της κάτω και να γεμίσουν από το λάστιχο που είναι απέναντι από το δρόμο. Εδώ μάλλον οι δικοί σου Πανταζή, δεν ενημέρωσαν σωστά την Πυροσβεστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Toggle Footer
Top