28 Σεπ 2017
0 σχόλια

Διαδρομή μεγάλης …περιπέτειας σε Ανδρίτσαινα και Νέα Φιγαλεία!

Διαδρομή …περιπέτειας σε Ανδρίτσαινα και Νέα Φιγαλεία!
Αδύνατη καθίσταται η διέλευση τουριστικών πούλμαν, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης στάθμευσης οχημάτων


Αγανάκτηση σε οδηγούς και επισκέπτες εξαιτίας της μεγάλης ταλαιπωρίας που υφίστανται…

Σε ολόκληρη «περιπέτεια» καθίσταται η μεταφορά τουριστών, τόσο από την περιοχή  της Ανδρίτσαινας όσο και της Φιγαλείας, εξαιτίας του κυκλοφοριακού αλαλούμ που παρατηρείται  εντός των κωμοπόλεων, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατη η διέλευση των  τουριστικών πούλμαν!

Τελευταίο γεγονός ήταν η πρόκληση σοβαρής ζημιάς προχθές σε λεωφορείο εντός της Ανδρίτσαινας, όταν στην προσπάθειά του ο οδηγός να περάσει από παράνομα σταθμευμένο όχημα, κατέστρεψε το πισινό λάστιχο του μεγάλου οχήματος.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί  αγανάκτηση  στον  κάτοχο του πούλμαν  αλλά και τους δεκάδες επισκέπτες που ήλθαν από την Αθήνα  και  ταλαιπωρήθηκαν σε μεγάλο βαθμό,  μέχρι να φτάσουν στον Επικούρειο Απόλλωνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτι ανάλογο παρατηρείται και εντός της Ν. Φιγαλείας, όπου επίσης υπάρχει ανεξέλεγκτη όσο και παράνομη στάθμευση οχημάτων, με συνέπεια τα τουριστικά λεωφορεία να βγαίνουν με το ζόρι εκτός του οικισμού!

«Πρόκειται για ένα τεράστιο ζήτημα το οποίο  αντιμετωπίζουν οι οδηγοί των πούλμαν και οι επισκέπτες κάθε φορά που περνούν από τις δύο αυτές περιοχές, όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες που υπάρχουν, κάτοικοι παρκάρουν όπου βρουν  στους στενούς δρόμους, με συνέπεια να μην μπορούν να περάσουν τα βαριά  οχήματα» δήλωσε στην «ΠΡΩΤΗ» ο αρχιφύλακας του Επικούρειου κ. Νίκος Παπαγιώργος, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται να γίνει σχετική αναφορά στον Εισαγγελέα  και στις αρμόδιες αρχές, για την επίλυση του προβλήματος.

Ήδη οι παραπάνω περιοχές θεωρούνται ως «κόκκινες γραμμές» για πολλούς κατόχους και οδηγούς τουριστικών πούλμαν, οι οποίοι σταδιακά προχωρούν στη ματαίωση των δρομολογίων με τελικό προορισμό το Ναό του Επικούρειου…

Κώστας Αντωνόπουλος-protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top