7 Οκτ 2017
0 σχόλια

Εγκαταλελειμμένο 10 χρόνια το ασθενοφόρο του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων (ΦΩΤΟ)

Εγκαταλελειμμένο 10 χρόνια το ασθενοφόρο του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων
Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, του Πέτρου Σπανού,


που αναφέρεται στην εγκατάλειψη του ασθενοφόρου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, για 10 και πλέον χρόνια, που σαπίζει στο αμαξοστάσιο του Δήμου.(Αλήθεια αυτός ο Δήμαρχος που είναι;).

Αναλυτικά η δημοσίευση:

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο σχετικά με την έλλειψη ασθενοφόρων στον νομό μας θα ‘θελα να θίξω το ευαίσθητο θέμα με το ασθενοφόρο που εδώ και 10 χρόνια σαπίζει στο αμαξοστάσιο του Δήμου (χωρίς πινακίδες παρακαλώ)

Αλήθεια φίλοι συνδημότες την επόμενη φορά (που αχρείαστο να είναι σε όλους και όλες) χρειαστεί κάποιος κάποια μια διακομιδή και δεν υπάρχει ασθενοφόρο εύκαιρο...πριν βρίσουμε τον οποιοδήποτε...ας κάνουμε μια βόλτα στο παλιό ελαιοτριβείο της Ένωσης (νυν αμαξοστάσιο του Δήμου) και ας δούμε τα χάλια μας...!! δεν ρίχνω σε κανέναν ευθύνες γιατί δεν γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος για την απραξία του εν λόγω ασθενοφόρου... απλά περιμένω απάντησης...!!!

Υ.Γ.1: Στην τελευταία φωτό δείχνω την αγάπη των υπευθύνων για το εν λόγω όχημα...από το παρκάρισμα που του έχουν κάνει πάνω στην συρμάτινη περίφραξη...λες και είναι όχημα για απόσυρση....τα λόγια περιττεύουν....!!

Υ.Γ.2: Οι αράχνες φαίνονται ξεκάθαρα στον καθρέπτη του οχήματος όπως και στο πίσω μέρος.

Υ.Γ.3: ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007...10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ.....!!!!!




Πηγή: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top