9 Οκτ 2017
0 σχόλια

Βουλή - Αλλαγή φύλου: Όλα στον «αέρα» - Έτοιμοι να καταψηφίσουν ΑΝΕΛ αλλά και Συριζαίοι

Βουλή - Αλλαγή φύλου: Όλα στον «αέρα» - Έτοιμοι να καταψηφίσουν ΑΝΕΛ αλλά και
«Βαβέλ» στη Βουλή για τη διάταξη του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου στα 15 έτη


- Τρέμουν στην κυβέρνηση για την στάση των ΑΝ.ΕΛ.

- Τρόμος και για «αντάρτικο» εντός του ΣΥΡΙΖΑ - «Όχι» της ΝΔ με αντιπρόταση και αποχώρηση από την Ολομέλεια - Οργή της Εκκλησίας

Για πολλοστή φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να θολώσει τα νερά και να αποπροσανατολίζει τους πολίτες από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να δημιουργήσει νέες εστίες κοινωνικών εντάσεων, στοχεύοντας, απλά, σε λίγα παραπάνω «ψηφαλάκια».

Μετά τον σάλο και την ιερή οργή της Εκκλησίας και του κόσμου, η κυβέρνηση δείχνει ανυποχώρητη στο να αποσύρει το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας του φύλου, παρά τις πιέσεις που δέχεται ακόμη και εκ των έσω, να αναπέμψει το νομοθέτημα.

Είχε προηγηθεί νομοτεχνική αλλαγή, στην οποία προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στη διάταξη που δίνει τη δυνατότητα νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου στα 15 έτη.

Με τη νέα διάταξη δεν θα γνωμοδοτεί για τους ανήλικους η επιστημονική επιτροπή του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά η επιτροπή που θα συσταθεί για δύο χρόνια και θα συγκροτείται από παιδοψυχίατρο, ψυχίατρο, ενδοκρινολόγο, παιδοχειρουργό ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό με ειδίκευση στο συγκεκριμένο θέμα.

Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Τουλάχιστον πέντε βουλευτές – Γ. Γεννιά, Γ. Μιχελογιαννάκης, Μ. Μπόλαρης, Δ. Γάκης, Ν. Κασιμάτη – έχουν εκφράσει ισχυρούς προβληματισμούς για την ένταξη ανηλίκων στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.

Διάβασε περισσότερα στο: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top