22 Οκτ 2017
0 σχόλια

Περιμένοντας την κατάθεση του πατέρα της Δώρα Ζέμπερη, η ίδια του η αδελφή τον κατηγορεί πως την εκβίαζε ψυχολογικά

Δώρα Ζέμπερη, η ίδια του η αδελφή τον κατηγορεί πως την εκβίαζε ψυχολογικά
Στον δελτίο του ALPHA μίλησε η θεία της δολοφονημένης Δώρας Ζέρμπερη και αδελφή του πατέρα της.
 

Περιγράφει τον εφιάλτη που ζούσε η 32χρονη Δώρα, καθώς ο πατέρας της την εκβίαζε - όπως λέει - να παίρνει δάνεια στο όνομα της και να δίνει τα λεφτά στον πατέρα. "Είχα καταστραφεί οικονομικά", απαντά εκείνος. 

Οι δημόσιες κόντρες και οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των μελών της οικογένειας συνεχίζονται μέσα από δηλώσεις σε κανάλια.

Ο πατέρας δέχεται πλέον «πυρά» εκτός από την κόρη του και από την ίδια του την αδελφή η οποία ανέφερε πως όταν έμαθε για την δολοφονία της 32χρονης , σκέφτηκε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβεται κάποιος από το περιβάλλον του αδελφού της Κώστα Ζέμπερη. 

«Το μυαλό μου την πρώτη φορά, και τρελάθηκα, πήγε ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση» ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι ο πατέρας εκβίαζε ψυχολογικά την Δώρα.

«Την Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια... το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται.

Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Όλος ο κόσμος αυτός μετά, τον κυνηγάει». 

«Το κορίτσι του είχε πάρει ένα σωρό δάνεια. Της έλεγε "αν δεν υπογράψεις να μου πάρεις ένα δάνειο γιατί χρωστάω θα πάρω τα παιδιά να τα πάω στο ίδρυμα". Και η Θεοδώρα η καημένη υπέγραφε» είπε η γυναίκα.


Σήμερα πρόκειται να καταθέσει στην αστυνομία ο Κώστας Ζέμπερης ο οποίος υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο ένα πελάτη, περίπου 30 ετών. 

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο. 

«Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου.

Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», τόνισε, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Πηγή: lifo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top