24 Νοε 2017
0 σχόλια

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 17 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

πρόσληψη 17 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας
400 προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού


Εγκρίθηκε η κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης τετρακοσίων (400) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε (5) μηνών, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ειδικότερα εγκρίθηκε η πρόσληψη
350 ατόμων ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων,
25 ατόμων ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων,
15 ατόμων ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας
και 10 ατόμων ΥΕ Εργατών,

με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για διάστημα πέντε (5) μηνών, σε Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α., προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων και κατανέμεται το ως άνω προσωπικό κατά Οργανική Μονάδα, ειδικότητα και αριθμό.
Η κατανομή για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, προβλέπει 15 νυχτοφύλακες, 1 ημερήσιο φύλακα και 1 καθαριστή, στα Μουσεία και τον Αρχαιολογικό χώρο Ολυμπίας, στον Αρχαιολογικό χώρο του Επικούριου Απόλλωνα, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου, στο Κάστρο Χλεμούτσι και στη μόνιμη έκθεση.

Η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού στις ανωτέρω Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α. θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (Φ.Ε.Κ. 28/Α/1994), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα.

Η κατανομή του προσωπικού στους επί μέρους Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία, που αναφέρονται στην παρούσα απόφαση, θα καθορίζεται από τον Προϊστάμενο της εκάστοτε Υπηρεσίας.

Για το Φυλακτικό Προσωπικό (Ημερήσιοι Φύλακες και Νυχτοφύλακες) και το Προσωπικό Καθαριότητας, εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης, μετά τη δημοσίευση σχετικής Υπουργικής Απόφασης.

https://diavgeia.gov.gr

Πηγή: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top