14 Νοε 2017
0 σχόλια

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Μουζακίου και του Πύργου από το χαμό του Νίκου Φωτόπουλου

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Μουζακίου και Πύργου από το χαμό του Νίκου Φωτόπουλου
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Μουζακίου αλλα και του Πύργου από το χαμό του 55χρονου Νίκου Φωτόπουλου ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτερ που οδηγούσε.


Ο άτυχος 55χρονος , πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Πύργου χθες το μεσημέρι εκτελούσε αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του στο Μουζάκι του Δήμου Πύργου, όταν αυτό ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον εγκλωβίσει.

Άνδρες της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο χώρο και ύστερα από προσπάθειες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο του Πύργου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο 55χρονος υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Ψήφισμα από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως, στο θλιβερό άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του μονίμου υπαλλήλου στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πύργου, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε να παρευρεθεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία, να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του.

Πηγή: odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top