19 Νοε 2017
0 σχόλια

Κίνημα στήριξης από την Ηλεία για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

Ηλεία Κίνημα στήριξης για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής
Φορείς και κάτοικοι της Ηλείας έχουν μπει σε μία διαδικασία συγκέντρωσης τροφίμων με αφορμή τη μεγάλη τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική.


Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης σε μια δύσκολη στιγμή για εκατοντάδες συμπατριώτες μας που θρηνούν ανθρώπους, σπίτια και περιουσίες.

Στην τραγωδία της Δυτικής Αττικής κάποιοι έχασαν τα πάντα.

Η ανθρωπιά όμως είναι εδώ. Το δείχνουμε έμπρακτα ώστε κανείς να μη μείνει μόνος, κανένας να μη μείνει αβοήθητος.

Κάτοικοι και φορείς της Νέας Φιγαλείας έδειξαν την έμπρακτη Αγάπη τους στους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής, συγκεντρώνοντας πάνω από 4.000 εμφιαλωμένα νερά σε οικογένειες, παιδιά και τους πυροσβέστες σε συνεργασία με τη ελληνική εταιρία νερών ΖΗΡΕΙΑ ΕΠΕ.

Το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας καλεί όλους τους πολίτες, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 – 13:00, στα γραφεία του ΚΕΦΙΑΠ (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ), προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη ρουχισμού για να σταλούν στους πληγέντες στην Μάνδρα Αττικής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρισίων καλεί όλο τον κόσμο του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, σε μια έκλυση βοήθειας για τους πληγέντες συνανθρώπους μας από την κακοκαιρία που έπληξε τις Περιοχές Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μαγούλα Αττικής!

Καλεί όλο τον κόσμο να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους με ρούχα και τρόφιμα μεγάλης διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, γάλατα κτλ).

Παράλληλα καλεί και άλλους συλλόγους και φορείς να κάνουν το ίδιο ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην συλλογή των δωρεών λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων.

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν γιατί κάποιοι άλλοι ΔΕΝ το κάνουν !

Το γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοιχτό τα εξής απογεύματα:

Δευτέρα 20/11 ώρες:6-7               Δευτέρα 27/11 ώρες:6-7

Τετάρτη 22/11 ώρες:6-7                Τετάρτη 29/11 ώρες:6-7

Πέμπτη 23/11 ώρες:6-8 Πέμπτη 30/11 ώρες:6-8

Παρασκευή 24/11 ώρες:7-8        Παρασκευή 1/12 ώρες:7-8

Κυριακή 26/11 ώρες:6-7               Κυριακή 3/12 ώρες:6-7

Πηγή: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top