31 Ιαν 2018
0 σχόλια

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Αθήνας της 4ης Φεβρουάριου

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Αθήνας της 4ης Φεβρ
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΥΡΓΟΥ,


 πάντα είμαστε πιστοί σε όλες τις θέσεις και τις αποφάσεις του κλάδου, αλλά και στους αγώνες του λαού μας, είπε ο Αθανάσιος Κατσίμπελης μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πύργου, στο IONION FM.

Θεωρήσαμε χρέος μας να προτείνουμε και στο Δ.Σ. του συλλόγου, να μισθώσει ένα λεωφορείο για να πάμε στην Αθήνα στο συλλαλητήριο, σ’ αυτόν τον αγώνα που τον θεωρούμε αγώνα του λαού μας, πέρα από οποιαδήποτε έξαρση εθνικισμού και ακρότητας.

Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης, λέει ότι δεν πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή για τον πατριωτισμό μας, οφείλουμε κι εμείς να ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα του Μίκη Θεοδωράκη. 

Η ανακοίνωση

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου, μετά από την απόρριψη γραπτής πρότασής της από την, ως επί το πλείστον, αριστερή πλειοψηφία του Δ. Σ. του Συλλόγου, να μισθώσει λεωφορείο για τη δωρεάν μετάβαση των συναδέλφων εκπαιδευτικών και άλλων πολιτών στο συλλαλητήριο της Αθήνας της Κυριακής 4ης Φεβρουαρίου για τη Μακεδονία, μη ανεχόμενη την καπήλευση του ονόματος της Μακεδονίας μας και την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας της με αίσθημα πατριωτικής ευθύνης και  λαμβάνοντας υπ’ όψιν αιτήματα συναδέλφων να λάβουν μέρος σε αυτό, ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, με λεωφορείο που θα βάλει η παράταξη.

Τιμή εισιτηρίου: 17€ (σε περίπτωση πληρότητας των θέσεων, η τιμή θα αναπροσαρμοστεί προς τα κάτω).

Περισσότερες λεπτομέρειες (ώρα αναχώρησης, κα), θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Κρατήσεις θέσεων μέχρι και την Τετάρτη, 31-01-2018.

Τηλ. Κρατήσεων : 6972556625 (Χρυσοβαλάντης  Δημητρόπουλος)

                              6937451568    (Κωνσταντίνος  Κούλης)   

                              6936919913 (Αθανάσιος  Κατσίμπελης)



Ακούστε τι είπε ο Αθανάσιος Κατσίμπελης μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πύργου, στο IONION FM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top