27 Ιαν 2018
0 σχόλια

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Προτεραιότητα στα οδικά δίκτυα

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων οδικά δίκτυα
-Βασικά έργα η  σύνδεση Αρχαίας Ολυμπίας– Επικούρειου Απόλλωνα και το τμήμα Πύργος -Τσακώνα





Στην οδική σύνδεση Αρχαίας Ολυμπίας – Επικούρειου Απόλλωνα, καθώς και στη συνέχιση της Ολυμπίας Οδού στο τμήμα Πύργος –Καλό Νερό- Τσακώνα, επικεντρώνεται ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ενόψει του αναπτυξιακού συνεδρίου, που έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Φεβρουάριο στην Πάτρα.

Όπως εξήγησε στην «ΠΡΩΤΗ» ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Διον. Μπαλιούκος, είναι δύσκολο στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή,  ο δήμος να επικεντρωθεί μόνο σε ένα.

Ωστόσο από το γεγονός ότι οι οδικές συνδέσεις είναι  πλέον πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη της κάθε περιοχής, τα δύο παραπάνω δύο έργα κρίνονται ως πρωταρχικής σημασίας από το συγκεκριμένο δήμο.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ήδη έχει αποσταλεί στο γραφείο του Πρωθυπουργού έγγραφο με τα αιτήματα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όπως άλλωστε είχε ζητηθεί και κατά την διάρκεια της σύσκεψης – συνάντησης με τον συνεργάτη της κυβέρνησης για την διεξαγωγή αναπτυξιακών συνεδρίων Δημήτρη Σακελλάρη, στα τέλη του Δεκέμβρη.

Εκτός από τα προαναφερόμενα  έργα, στο έγγραφο περιλαμβάνονται  επίσης

η ένταξη παρεμβάσεων στον Ναό Επικούρειου Απόλλωνα,
η αξιοποίηση περιοχής Καϊάφα και παραλιακού μετώπου Νότιας Ηλείας,

η αξιοποίηση εκτάσεων υπουργείου Δικαιοσύνης στην Τοπική Κοινότητα Ανδρίτσαινας (είχαν αγοραστεί για την ανέγερση Φυλακών Ανηλίκων),

η βελτίωση της οδού Μεγαλόπολη-Ανδρίτσαινα- Επικούρειος με παράκαμψη της Ανδρίτσαινας κ.α.

Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top