20 Φεβ 2018
0 σχόλια

Ξεσηκώνονται οι αγρότες της Ηλείας για τους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς

Ξεσηκώνονται οι αγρότες της Ηλείας για τους Πλειστηριασμούς
Ξεσηκώνονται οι αγρότες της Ηλείας αυτή τη φορά διαμαρτυρόμενοι για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.


Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους αγρότες- κτηνοτρόφους μέλη της να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, ενώ η προσυγκέντρωση των αγροτοκτηνοτρόφων θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία ΟΤΕ στις 10:30 το πρωί ενώ στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στα δικαστήρια. 

Στην ανακοίνωση της η ΟΑΣΗ επισημαίνει:

«Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του οργανωμένου αγροτικού κινήματος που εκφράζεται μέσα από την Πανελλάδικη Επιτροπή των Μπλόκων.

Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε πως δεν υπάρχει χαμένος αγώνας εκτός από αυτόν που δεν γίνεται.

Αποσπάσαμε δεσμεύσεις από την κυβέρνηση που θα ήταν περισσότερες με μαζικότερη συμμετοχή.

Το επόμενο διάστημα θα διοργανωθούν τοπικές συσκέψεις-συνεδριάσεις όπου θα συζητηθούν διεξοδικά οι κινητοποιήσεις και τα αποτελέσματα τους και θα επιδιωχθεί η περαιτέρω οργάνωση και ουσιαστική λειτουργία των αγροτικών συλλόγων μας.

Αυτό που φοβίζει είναι η συνεχής δράση μας όλη την διάρκεια του χρόνου.

Στόχος των αντιπάλων μας είναι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα και η δομή του, Αγροτικός Σύλλογος-Ομοσπονδία-Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Δεν θα τους περάσει συνεχίζουμε αγωνιστικά.

Καλούμε τους αγροτοκτηνοτρόφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις της λαϊκής περιουσίας την Τετάρτη 21 Φλεβάρη με προσυγκέντωση στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο στις 10.30 το πρωί και μετά στα δικαστήρια.

Κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του γιατί το επόμενο διάστημα γενικεύονται οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί σε σπίτια,χωράφια,στάνες,για οφειλές πάνω από 500 ευρώ,όχι μόνο σε τράπεζες αλλά και στο δημόσιο,ασφαλιστικά ταμεία όπου πάνω από τους μισούς αγρότες χρωστάνε.

Δεν υποχωρούμε και συνεχίζουμε,θα νικήσουμε».

Πηγή: odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top