18 Φεβ 2018
0 σχόλια

Τρία χρυσά μέσα στην Κωνσταντινούπολη – Σάρωσαν οι αθλητές μας στο στίβο

Τρία χρυσά μέσα στην Κωνσταντινούπολη – Σάρωσαν οι αθλητές μας
Τρία χρυσά μετάλλια με τις Νικόλ Κυρικοπούλου στο επί κοντώ, Μαρία Μπελιμπασάκη στα 400μ και τον Κώστα Μπανιώτη στο ύψος


 κατέκτησαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που μετειχαν στο βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, ενώ η Παναγιώτα Δόση βελτίωσε το Πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων και νεανίδων στο ύψος.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν νικήτρια στο επί κοντώ με 4.50μ, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4.66μ, παρά το γεγονός ότι η μία από τις τρεις προσπάθειες της ήταν ιδιαίτερα καλή.

Το άλμα που θα του έδινε το δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ κυνήγησε σήμερα ο Κώστας Μπανιώτης στην Κωνσταντινούπολη. Στο στάδιο, που το 2012 κατέλαβε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο αθλητής μας ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην πρώτη θέση με 2.22 μέτρα.

Μία εβδομάδα από την εμφάνιση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και το εντυπωσιακό 52.28 στα 400μ, η Μπελιμπασάκη ήταν νικήτρια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με 53.29. Η έμπειρη αθλήτρια είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα περάσματα της και να “βάλει” στα πόδια της μία ακόμη κούρσα ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο: tilestwra.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top