2/16/2018
0 σχόλια

Ηλεία: Στα "λευκά" η Ανδρίτσαινα - Ανοικτός ο δρόμος Θολού-Επικούριου Απόλλωνα [PHOTOS]

2/16/2018 12:47:00 μ.μ.
Ηλεία: Στα "λευκά" η Ανδρίτσαινα - Ανοικτός ο δρόμος Θολού-Επικούριου Απόλλωνα
Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας

σε συνεργασία με αυτή του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων μετά την πρωινή χιονόπτωση, επενέβησαν ώστε να μην κλείσει το επαρχιακό οδικό δίκτυο που οδηγεί στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Κώστας Μητρόπουλος ανέφερε:

"Από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στην περιοχή με τον Αντιδήμαρχο Μίλτο Γεωργακόπουλο συντονίζοντας τη λήψη προληπτικών μέτρων ώστε ο οδικός άξονας Θολού-Ναού Επικουρειου Απόλλωνα να μείνει ανοικτός, καθώς υπάρχει κίνδυνος λόγω της χιονόπτωσης και των κατολισθήσεων να αποκλειστεί."Αρκετό ήταν το χιόνι που έπεσε χθές στη περιοχή περιμετρικά του Ναού του Επικουρίου Απόλλωνα.

Μάλιστα για λίγη ώρα χρειάστηκε η παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας Νομού Ηλείας με σκοπό να καθαριστούν μερικά σημεία του Οδικού Δικτύου Ανδρίτσαινα - Επικούριος - Δραγώγι στα οποία το χιόνι έφτανε τους 10 πόντους.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και μέλος της π.π Ηλείας Κώστας Μητρόπουλος ο οποίος και συντόνισε τα μηχανήματα.

Ωστόσο προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν καθώς η θερμοκρασία σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις ανέβαινε σταδιακά και το χιόνι έλιωνε.

Οι φωτογραφίες είναι από τον Αντιπεριφερειάρχη.

Πηγή: myilianews.gr#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top