30 Μαρ 2018
0 σχόλια

Πύργος: Πήρε προθεσμία για την Δευτέρα ο 67χρονος για την αποπλάνηση ανηλίκων

Πήρε προθεσμία για την Δευτέρα ο 67χρονος για την αποπλάνηση ανηλίκων
Συντετριμμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου από την είδηση της κατηγορίας του 67χρονου για την αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατά εξακολούθηση.


Όπως Γράψαμε και χθες φέρεται να έχει διαπράξει αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού και ενός αγοριού κάτω των 10 ετών, σε χωριό του Πύργου.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να διαμένει σε γειτονικό σπίτι των παιδιών όπου χθες οδηγήθηκε στο δικαστικό Μέγαρο Πύργου και βρέθηκε στο γραφείο του εισαγγελέως Ηλείας που του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τις πράξεις τις οποίες κατηγορείται, μεταξύ αυτών και ασέλγεια εις βάρος των δύο παιδιών το τελευταίο εξάμηνο και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί έως Τη Δευτέρα που θα οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια Πύργου.

Στο πλευρό του δράστη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή συγγενικά του πρόσωπα.

Κρατείται στη διεύθυνση Αστυνομική Ηλείας και οι αρχές δεν έχουν σταματήσει εκεί και διερευνούν περαιτέρω την υπόθεση αναζητώντας νέα στοιχεία για τη δράση του 67χρονου αφού έχουν καταγγελθεί πάρα πολλά από το οικογενειακό περιβάλλον των δύο παιδιών στο σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πηγή: ilia.news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top