16 Μαρ 2018
0 σχόλια

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο την ερχόμενη Κυριακή

Χωρίς πρόσβαση στο συλλαλητήριο ολόκληρη η Νότια Ορεινή Ηλεία
Χωρίς πρόσβαση στο συλλαλητήριο ολόκληρη η Νότια Ορεινή Ηλεία


Πανηλειακό συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 12 μ.μ. στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, στον Πύργο με τη συμμετοχή δεκάδων συλλόγων και φορέων της Κεντρικής και Βόρειας Ηλείας.

Αίτημα των διαδηλωτών η μη αποδοχή του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ, σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική».Στο συλλαλητήριο θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν οι: Γιώργης Τάκη Δόξας, Σύμβουλος Marketing στο χώρο τη Υγείας και του Πολιτισμού και Δημήτρης Καμπόσος, Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών.

Τι γίνεται όμως με τη Νότια Ηλεία και κυρίως τον ορεινό όγκο της;

Ως γνωστόν δεν υπάρχουν δρομολόγια του ΚΤΕΛ για να εξυπηρετήσουν μεγάλο κομμάτι της Επαρχίας Ολυμπίας με σημαντικά κέντρα όπως η Ανδρίτσαινα, η Νέα Φιγαλεία και η Καλλιθέα ώστε να παραβρεθούν οι πολίτες στο συλλαλητήριο.

Επίσης μην ξεχνάμε πως τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ηλείας , πλην της Γ & Β Τοπικής Κατηγορίας θα διεξαχθούν κανονικά κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχουν προετοιμασίες στις ομάδες και ίσως απώλειες των ενδιαφερόμενων πολιτών στη συμμετοχή στο συλλαλητήριο.

Τέλος μην ξεχνάμε πως και το ντέρμπι ανόδου στη Γ Εθνική Κατηγορία μεταξύ των Αστέρας Αμαλιάδας-Αστέρας Βλαχιώτη στις 3 το μεσημέρι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων φιλάθλων της Αμαλιάδας και όχι μόνο.

Μπορεί να υπάρχουν τα άνωθεν σχετικά προβλήματα,(άλλωστε στην Ηλεία ζούμε), ωστόσο πρέπει η συγκέντρωση να είναι ειρηνική και να παραβρεθούν χιλιάδες πολίτες από ολόκληρη την Πελοπόννησο.

**Σχετικές αφίσες ενημερωτικού χαρακτήρα υπάρχουν σε πολλά σημεία στη Νέα Φιγαλεία με την υποστήριξη του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Θάνος Χουλιάρας-#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top