15 Απρ 2018
0 σχόλια

TRIFYLIA WEB TV: Έρχεται το 1ο Ιντερνετικό Κανάλι της Κυπαρισσίας!

TRIFYLIA WEB TV: Έρχεται το 1ο Ιντερνετικό Κανάλι της Κυπαρισσίας
Έρχεται το 1ο Ιντερνετικό Κανάλι για να αναδείξει την ιστορία και τις ομορφιές της Κυπαρισσίας και ολόκληρης της Τριφυλιακής Γής.


Έκπληξη θα αποτελέσει η ανάδειξη της Ζούρτσας και της ιστορίας της

Μια παρέα νέων ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο και την ιστορία τους συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό ιντερνετικό κανάλι με την επωνυμία TRIFYLIA WEB TV το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους υπολογιστές μας μέσα στο Μάιο.

Με έδρα την Τριφυλιακή πρωτεύουσα την Κυπαρισσία και με συνεργασία ανθρώπων της τέχνης, ιστορικών, ιερέων καθώς και καθηγητών θα γίνει προσπάθεια να αναδειχθεί η ιστορία και οι ομορφιές της Τριφυλιακής Γής.

Μέσα στην Τριφυλία δεν θα μπορούσε να λείψει και η Νέα Φιγαλεία ή Ζούρτσα καθώς ιστορικά συνδέονται με την Κυπαρισσία με ισχυρούς δεσμούς φιλίας και ιστορίας.

Έτσι στο αμέσως επόμενο χρονικά διάστημα θα ξεκινήσουν γυρίσματα στη Νέα Φιγαλεία σε ιστορικά σημεία όπως η Αγία Τριάδα, ο Άγιος Νικόλαος, το Μοναστήρι κ.α

Στο τομέα της Νέας Φιγαλείας το TRIFYLIA WEB TV θα συνεργαστεί με το αναγνωρισμένο #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 και τον Θάνο Χουλιάρα

ενώ όποιος επιθυμεί να συνδράμει οικονομικά στα έξοδα παραγωγής και να βοηθήσει στην προβολή της περιοχής να επικοινωνήσει στο email: xoulio71@hotmail.gr.

Υπάρχει ομάδα παραγωγών που θα ασχοληθούν με το κομμάτι αυτό ενώ οι χορηγοί θα τύχουν προνομίων προβολής των εταιριών τους μέσω του καναλιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top