21 Μαΐ 2018
0 σχόλια

Λυνίσταινα: Τιμήθηκαν για την συνεργασία και την προσφορά τους στη διοργάνωση του 7ο Οδοιπορικού Ιστορίας 1821(ΦΩΤΟ)

Λυνίσταινα: Τιμήθηκαν για την συνεργασία και την προσφορά τους στη διοργάνωση του 7ο Οδοιπορικού Ιστορίας 1821(ΦΩΤΟ)
Για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης φιλοξενίας του 7ου Οδοιπορικού Ιστορίας 1821


Πρόκειται για τους Κώστα Σμυρνή - Πρόεδρο Τ.Κ Λυνίσταινας, Κώστα Μιχελή - Πρόεδρο Συλλόγου Αποδήμων Λυνιστιάνων, Κώστα Βασιλακόπουλου - Πρόεδρο Τ.Κ Διάσελλων και Θάνο Χουλιάρα - Συντάκτη #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 οι οποίοι συνεργάστηκαν εξαιρετικά με σκοπό την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης φιλοξενίας του 7ου Οδοιπορικού Ιστορίας 1821 με πάνω από 245 μοτοσυκλέτες και 300 άτομα στην Κεντρική Πλατεία Λυνίσταινας την Κυριακή 6 Μαίου 2018.

Οι διοργανωτές της Μοτοπαρέας Λεωνιδίου είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη με τιμητικές πλακέτες προς όλους τους άνωθεν τις οποίες και παρέδωσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Λυνίσταινα.

Από τη σειρά τους και τη θέση τους ο καθένας που βοήθησε και μέσω του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 θέλει να ευχαριστεί θερμά και δημόσια τους διοργανωτές της Μοτοπαρέας για την τιμή να επιλέξουν τη Λυνίσταινα ως στάση και στάθμευση του αγώνα.

Όλα ήταν εξαιρετικά, όλα κύλισαν ομαλά ενώ η εκδήλωση είχε εξαιρετική επιτυχία σε όλους τους τομείς ενώ η Λυνίσταινα καταγράφηκε πλέον στο χάρτη ''περασμάτων'' για τους μοτοσυκλέτες της Πελοποννήσου και όχι μόνο!






Θάνος Χουλιάρας-#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top