5/26/2018
0 σχόλια

Νέα συλλαλητήρια για την Μακεδονία από τον Ιούνιο

5/26/2018 02:17:00 μ.μ.
Νέα συλλαλητήρια για την Μακεδονία από τον Ιούνιο
Συγκεντρώσεις εξαγγέλλουν οι διοργανωτές


Επιστρέφουν τα συλλαλητήρια για την ονομασία της Μακεδονίας, ενώ οι διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ παραμένουν στάσιμες.

Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για «ξεπούλημα» του ονόματος της Μακεδονίας και τονίζουν πως «ο λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του».

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος των Σκοπίων, η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας προετοιμάζει νέες κινητοποιήσεις.

Τα μέλη της Επιτροπής, που συστάθηκε από τα συντονιστικά όργανα των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη προχωρήσει σε σειρά επαφών με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχουν ζητήσει από αυτούς να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.

Εντός των επόμενων ημερών η Επιτροπή Αγώνα, σε συνεργασία με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, θα ανακοινώσει τη διοργάνωση παράλληλων συγκεντρώσεων σε πόλεις της Ελλάδας, εκτός των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις επιλεγμένες πόλεις την 6η Ιουνίου στις 19:30. Μέσω των συγκεντρώσεων αυτών η Επιτροπή Αγώνα θα επιδιώξει να υπενθυμίσει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι ο ελληνικός λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας και απαιτεί την εφαρμογή τους.

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ξεκαθαρίζει προς την ελληνική κυβέρνηση ότι καμία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ελληνική πλευρά.

Με εκτίμηση
Η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Πηγή: alfavita.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top