20 Μαΐ 2018
0 σχόλια

Ατζέντες φωτιά καίνε την Καμόρα των αντικαρκινικών φαρμάκων

Ατζέντες φωτιά καίνε την Καμόρα των αντικαρκινικών φαρμάκων
Ατζέντες φωτιά καίνε την Καμόρα των αντικαρκινικών σκευασμάτων.


Αναδεικνύουν την διασύνδεση των μελών παράλληλων κυκλωμάτων και τα «υποκαταστήματα» παράνομων αγοραπωλησιών αναβολικών και χαπιών για την στυτική δυσλειτουργία.

Ο γιος του 64χρονου «αποθηκάριου» της μαφίας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, συνομιλούσε με τον «Γιώργο τον Τουμπανιάρη», ο οποίος είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2017, για άλλη μεγάλη υπόθεση διακίνησης αναβολικών χαπιών σε αθλητές μπόντι μπίλντινγκ με διεθνή καριέρα!

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια των πολύμηνων ερευνών, διαπίστωσαν ότι πρόσφατα ο 61χρονος γιατρός της μαφίας, ο οποίος προφυλακίστηκε, είχε ταξιδέψει στη Ρόδο προκειμένου να «στρατολογήσει» άλλους… συναδέλφους του για την κλοπή και προμήθεια αντικαρκινικών σκευασμάτων από το νοσοκομείο του νησιού, όπως και για παράνομες συνταγογραφήσεις, χωρίς προς το παρόν να έχει διαπιστωθεί τυχόν «συνεργασία».

Στο μεταξύ ο 64χρονος «αποθηκάριος», ο οποίος αρχικά είχε επικαλεστεί 80% αναπηρία, αλλά είχε κάρτα μέλους σε… γυμναστήριο, φέρεται από τους αστυνομικούς να ξέπλενε τα υπέρογκα κέρδη του στην αγορά πολύτιμων λίθων αξίας εκατομμυρίων ευρώ, τους οποίους στη συνέχεια φαίνεται να διοχέτευε σε αγορές του εξωτερικού.

Μία τέτοια «παρτίδα», 270 ρουμπινιών και ζαφειριών, εντοπίστηκε στο σπίτι του 36χρονου γιου του στην οδό Λύρα στην Κηφισιά, λίγο πριν… ταξιδεύσουν στην Ευρώπη!

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο: madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top