4 Μαΐ 2018
0 σχόλια

Αυτή η λαοθάλασσα είναι η φωνή της Λέσβου κύριοι της εξουσίας και όχι οι ακροδεξιοί !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η λαοθάλασσα είναι η φωνή της Λέσβου κύριοι της εξουσίας και όχι οι ακροδεξιοί !!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η χθεσινή Παλλεσβιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας τον κατοίκων και των φορέων της Λέσβου, για το μεταναστευτικό πρόβλημα και για τον ΦΠΑ, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.


Οι κάτοικοι της Λέσβου και όχι οι ακροδεξιοί όπως θέλουν κάποιοι να τους βαφτίζουν, έδωσαν ένα ηχηρότατο μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας με την μαζική τους παρουσία ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μείνουν με δεμένα τα χέρια, αν η κυβέρνηση δεν λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα που βουλιάζει τα νησιά του Αιγαίου και αν δεν αφήσει τους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ στο 17%.

Στη χθεσινή συγκέντρωση έδωσαν το παρόν τους περισσότεροι από 5.000 κάτοικοι της Λέσβου, οι οποίοι κατέβηκαν στη Μυτιλήνη από κάθε γωνιά του νησιού.

Άλλοι τόσοι δεν μπόρεσαν να κατέβουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση σε πολλά σημεία εισόδου της πόλης για τα αυτοκίνητα κι έτσι κάποιοι πολίτες επέστρεψαν στα χωριά τους ενώ κάποιοι άλλοι κατέβηκαν πεζοί από τους περιφερειακούς δρόμους.

Η χθεσινή συγκέντρωση θύμιζε τις καλές εποχές των πολιτικών συγκεντρώσεων, όταν οι κάτοικοι της Λέσβου συνωστίζονταν κάτω από τα μπαλκόνια για να ακούσουν τις ομιλίες πολιτικών ηγετών της εμβέλειας των Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Καραμανλή.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΑΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ: lesvosnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top