15 Ιουν 2018
0 σχόλια

Ηλεία: Τελματωμένη η διαδικασία για τους δασικούς χάρτες!

Ηλεία: Τελματωμένη η διαδικασία για τους δασικούς χάρτες!
 Εξακολουθούν να μη συνεδριάζουν οι επιτροπές για τις αντιρρήσεις στην Ηλεία


«Παγωμένη» παραμένει η διαδικασία της εξέτασης των αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες στην Ηλεία, αφού δεν έχει γίνει ακόμα η μεταφορά πιστώσεων για την πληρωμή των δικηγόρων που συμμετέχουν στις τέσσερις επιτροπές που έχουν συσταθεί στο Νομό!

Το πρόβλημα  που παρουσίασε η «ΠΡΩΤΗ» εξακολουθεί να υφίσταται, παρά το έγγραφο που απέστειλε πριν από ένα μήνα περίπου στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων, καθώς  και το υπουργείο Περιβάλλοντος ο διευθυντής Δασών Ηλείας κ. Παν. Κορισιάνος.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει νεώτερο σχετικά με το ξεμπλοκάρισμα της διαδικασίας για τις αντιρρήσεις γύρω από τους δασικούς χάρτες, τη στιγμή που τα χρονικά όρια των τεσσάρων μηνών στενεύουν (έχουν περάσει πάνω από 2,5 μήνες) και μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν θα δοθεί νέα παράταση…

«Έχουμε υποβάλλει έγγραφα τα χαρτιά και υπομνήματα προκειμένου  να διευθετηθεί το θέμα αυτό, με τη διαβεβαίωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι θα λυθεί το πρόβλημα  που είναι διαδικαστικό,  για την μεταφορά των πιστώσεων στον κωδικό.

Αυτή τη στιγμή είναι  στον αέρα όλη η διαδικασία αφού οι αντιρρήσεις δεν έχουν εκδικαστεί , προκειμένου  να περάσουμε στο άλλο στάδιο που είναι οι χρήσεις και οι εξαγορές,  για  να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τους χάρτες και να εξαιρεθούν όσα κομμάτια αγοραστούν,  από την οριστική κύρωση» ανέφερε ο Διευθυντής Δασών Ηλείας.

Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top