15 Ιουλ 2018
0 σχόλια

Φιάσκο η φιέστα του Ζάεφ – Δείτε το βίντεο

Φιάσκο η φιέστα του Ζάεφ – Δείτε το βίντεο
Ο κόσμος της πΓΔΜ δεν γιόρτασε μαζί με τον Ζόραν Ζάεφ την έναρξη των διαπραγματεύσεων για ένταξη στο NATO και την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Παρά τον πανηγυρικό τόνο που θέλησε να δώσει ο Σκοπιανός πρωθυπουργός στην πρόσκληση που έλαβε από τη βορειοατλαντική συμμαχία, οι πολίτες έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους.

Σε 15 πόλεις στήθηκαν εξέδρες για εορταστικές συναυλίες, ωστόσο λιγοστοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών και τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο για φιάσκο.

«Πανηγυρίζουν την προδοσία της πατρίδας μας. Ο Ζάεφ πούλησε τη χώρα και τώρα πανηγυρίζει», λένε Σκοπιανοί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα netpress.com.mk. Ακόμα και στην Στρούμνιτσα, στην πόλη που ο Ζόραν Ζάεφ διετέλεσε δήμαρχος, οι συγκεντρωμένοι δεν ξεπέρασαν τους 300.

Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, από τη Βίτολα, εμφανίστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως οι δυνάμεις που ενώνουν τη χώρα είναι πιο δυνατές από αυτές που τη διχάζουν και κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν το μέλλον, για τους ίδιους και για τα παιδιά τους. «Η “Μακεδονία” έχει λόγο να γιορτάζει. Είχαμε μεγάλα γεγονότα. Πετύχαμε τους κοινούς στρατηγικούς στόχους μας, τα κοινά μας όνειρα και τις ελπίδες μας», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο στο: pentapostagma.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top