13 Αυγ 2018
0 σχόλια

Αμαλιάδα: Μήνυση 26χρονης στον σύζυγό της για τη βάναυση συμπεριφορά του απέναντί της!

Αμαλιάδα: Μήνυση 26χρονης στον σύζυγό της για τη βάναυση συμπεριφορά του απέναντί της!
Τέλος στο μαρτύριο της 26χρονης από την Αμαλιάδα φαίνεται να δόθηκε,


καθώς η ίδια υπέβαλε μήνυση στον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, λόγω της κακής συμπεριφοράς του απέναντί της κατά τον έγγαμο βίο τους

Αγωγή διαζυγίου αλλά και μήνυση σε βάρος του συζύγου της κατέθεσε η 26χρονη με τη στήριξη του δικηγόρου της κ. Σάκη Κότσιφα για τα όσα ισχυρίζεται ότι έζησε στα χέρια του.

Το ζευγάρι κατάγονταν από τον δήμο Ήλιδας και διέμεναν στην Αθήνα από το 2011 με το παιδάκι που είχαν αποκτήσει στις αρχές του 2015. Κατά το έτος 2015 ο σύζυγος πίεζε αφόρητα την 26χρονη και έτσι αυτή αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την συζυγική εστία τους.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στην μήνυση, η 26χρονη καταγγέλλει τον σύζυγό της πως την εξέδιδε μέσω facebook για να έρχεται σε ερωτική επαφή με άλλους άνδρες  ώστε να παίρνει ο ίδιος τα εξευτελιστικά χρηματικά ποσά των 100 ευρώ.

Όπως αναφέρει και η ίδια, ο σύζυγός της έκλεινε ραντεβού με άλλους άνδρες μέσω του λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης της ίδιας  και την συνόδευε στις συναντήσεις της  με άλλους άνδρες λέγοντας πως ήταν ο αδερφός της.

Πέρα από αυτά, ο σύζυγος απειλούσε την 26χρονη πως θα έδειχνε τις φωτογραφίες που απεικόνιζαν τις συνευρέσεις της 26χρονης με άλλους άνδρες στους γονείς της και η ίδια τονίζοντας τη διαστροφή του συζύγου της, αναφέρει πως παρακολουθούσε και ο ίδιος τις ερωτικές πράξεις το τελευταίο διάστημα.

Για όλους αυτούς τους λόγους η 26χρονη εγκατέλειψε τον σύζυγό της, παίρνοντας το παιδί, και με την βοήθεια των γονιών της και του δικηγόρου της κ. Κότσιφα, κινείται νομικά δείχνοντας εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, χωρίς να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις.

Πηγή: ilia24.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top