8 Αυγ 2018
0 σχόλια

Η Μελίνα Ασλανίδου στην Κρέστενα, σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου

Η Μελίνα Ασλανίδου στην Κρέστενα, σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου
Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρακολουθήσει τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στα Κρέστενα, στις 8 Αυγούστου, στο γνώριμο χώρο της Γιορτής Σταφίδας με δωρεάν είσοδο.


Η ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή και τις μεγάλες δυνατότητες απόδοσης πολλών ειδών τραγουδιού, από το παραδοσιακό μέχρι το λαϊκό, θα ταξιδέψει μελωδικά όσους θα βρεθούν στα Κρέστενα την Τετάρτη το βράδυ στις 9.30.

Και σίγουρα θα πλημμυρίσει ο φιλόξενος χώρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων, αφού η εκδήλωση αυτή δίνει την ευκαιρία, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε όλους να την παρακολουθήσουν, αφού είναι γνωστό ότι η οικονομική κρίση στερεί από πάρα πολλούς συμπολίτες μας τη δυνατότητα να ξοδέψουν ακόμα και ελάχιστα ευρώ σε κάθε άλλη δαπάνη πέρα από την κάλυψη των απολύτως απαραίτητων αναγκών.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η Δημοτική αρχή προσπαθεί κάθε χρόνο στα πλαίσια των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων να προσφέρει μια τέτοια ευκαιρία ανταμώματος, επικοινωνίας και διασκέδασης στους δημότες της και όχι μόνο.

Ειδικά φέτος, που τα τραγικά γεγονότα της πύρινης καταστροφής στην Ανατολική Αττική μαύρισαν τις ψυχές όλων μας και έφεραν πάλι στην επιφάνεια και τη δική μας τραγωδία του 2007 κρίθηκε σωστό να μην αναβληθεί η διοργάνωση της εκδήλωσης σαν μια αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας αλλά και σαν υπενθύμιση του χρέους μας να μην ξεχνάμε και να αγωνιζόμαστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ ξανά τέτοια συμφορά.


[myilianews.gr]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top