20 Ιαν 2019
0 σχόλια

Συλλαλητήριο: Χημικά τραυματισμοί, βανδαλισμοί, προσαγωγές και μια μήνυση

Συλλαλητήριο: Χημικά τραυματισμοί, βανδαλισμοί, προσαγωγές και μια μήνυση
Προαναγγελία μήνυσης από τον ιατρικό σύλλογο Αθηνών για την ρίψη χημικών ουσιών με επιβλαβείς ουσίες, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.


Τραυματισμοί, διακομιδές πολιτών με αναπνευστικά και ορθοπεδικά προβλήματα, μαχαιρώματα,  βανδαλισμοί, αλληλοκατηγορίες και μηνύσεις ο απολογισμός του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία σήμερα στο Σύνταγμα

Η αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα χημικά οδήγησε τους διαδηλωτές να ψάχνουν καταφύγιο να προστατευθούν «υποχωρώντας» από το σημείο της έντασης
Από τα επεισόδια που σημειώθηκαν τόσο στα σκαλιά πίσω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, όσο και στο προαύλιο της Βουλής όταν  επιχείρησαν να εισβάλλουν κουκουλοφόροι τραυματίστηκαν επίσης περί τους 10 αστυνομικούς των ΥΜΕΤ.

Παράλληλα σύμφωνα με τον πρόεδρο εργαζομένων του ΕΚΑΒ κ. Γιώργο Μαθιόπουλο στο «Σωτηρία» και το «Ιπποκράτειο» μεταφέρθηκαν έξι άτομα με αναπνευστικά και ορθοπεδικά προβλήματα, αλλά και ένας άνδρας με τράυμα στο κεφάλι.

Ωστόσο νωρίτερα πληροφορίες έκαναν λόγο για κλήσεις στο ΕΚΑΒ που αφορούσαν περιστατικά στα οποία δύο μικρά παιδιά αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα στην Πλατεία Συντάγματος.

Διάβασε περισσότερα στο: thetoc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top