16 Φεβ 2019
0 σχόλια

Χρ. Βλάχος: Στείλτε προσωπικό στο Δημαρχείο Φιγαλείας

Χρ. Βλάχος: Στείλτε προσωπικό στο Δημαρχείο Φιγαλείας
Να ενισχυθεί το Δημαρχείο Φιγαλείας με προσωπικό ζητάει ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Χρήστος Βλάχος


Κύριε Δήμαρχε.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως  την 12-02-2019 ημέρα τρίτη ζήτησα να τεθεί  θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, κάτι που το είχα κάνει άλλες τρεις φορές στην τοποθέτηση ενός επιπλέον υπαλλήλου στον πρώην Δημαρχείο Φιγαλείας.

Είναι αδιανόητο το  πρώην Δημαρχείο Φιγαλείας να παραμένει κλειστό και να μην μπορούν οι δημότες μας να εξυπηρετηθούν και να τρέχουν αρκετά  χιλιόμετρα μακριά για μια απλή θεώρηση γνησίου υπογραφής, εάν διοικητικά σας είναι αδύνατον,  να φροντίζετε να υπάρχει έγκαιρος και σωστός προγραμματισμός, σε περίπτωση απουσίας του ενός υπαλλήλου, να αντικαθίσταται με άλλον.

Τα παράπονα των δημοτών είναι καθημερινά, παρόλα αυτά αδιαφορείτε προκλητικά και αγνοείται τις ανάγκες των δημοτών μας .

Έχουμε καταγράψει και έχουμε οριοθετήσει με τις υποδείξεις των προέδρων των Δημοτικών κοινοτήτων τα σοβαρότερα  προβλήματα, όπως  την αγροτική οδοποιία, τον ηλεκτροφωτισμό, κλπ  δυστυχώς η ανικανότητά σας γίνεται απίστευτα προκλητική και λειτουργεί σε βάρος του κοινού συμφέροντος των ιδίων των πολιτών.

Η εγκατάλειψη όλων των τοπικών διαμερισμάτων είναι φανερή.

Πιστεύουμε ότι ο Δήμος έστω και καθυστερημένα θα αντιμετωπίσει άμεσα και υπεύθυνα ένα τόσο σοβαρό θέμα.

     Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΝΕ.Δ.Α

                          ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πηγή: odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top