30 Μαρ 2019
0 σχόλια

Φρίξα Ηλείας: Έζησε 10 ημέρες περιπλανώμενη στα χωράφια

Φρίξα Ηλείας: Έζησε 10 ημέρες περιπλανώμενη στα χωράφια
Η 50χρονη επιβίωσε δέκα ημέρες μέσα στην ύπαιθρο


Προσωπικοί λόγοι φαίνεται να ήταν αυτοί που οδήγησαν την 50χρονη από τη Φρίξα να φύγει από το σπίτι της πριν από έντεκα ημέρες, μέσα στη νύχτα.

Ακόμα παραμένει άγνωστο το γιατί η οικογένειά της δεν ενημέρωσε τις Αρχές και αυτό συνέβη την περασμένη Κυριακή.

Κατά μια πληροφορία, το γεγονός ότι η 50χρονη στο παρελθόν είχε φύγει ξανά από το σπίτι της χωρίς να πει τίποτα, είναι ένας από τους λόγους της καθυστερημένης ενημέρωσης.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης όμως είναι ότι η 50χρονη επιβίωσε δέκα ημέρες μέσα στην ύπαιθρο, όχι κρυμμένη σε ένα σημείο, αλλά περιπλανώμενη στην ευρύτερη περιοχή.

Όταν εντοπίστηκε από τις Αρχές μετά απο ενημέρωση από βοσκό στην περιοχή, την βρήκαν εξασθενημένη και με σημάδια αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες της περιπλάνησής της η γυναίκα τρεφόταν με φρούτα που έβρισκε στα περιβόλια και έπινε νερό από βρύσες της περιοχής ή το ποτάμι.

Στις έρευνες για την εξαφάνισή της συμμετείχαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. με επικεφαλής το διοικητή του Α.Τ. Κρεστένων Σωτήρη Πιτσινή, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και του Π.Κ. Κρεστένων, της 6ης ΕΜΑΚ με σκύλο έρευνας, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών από την Αμαλιάδα και την Πάτρα και της Εθελοντικής Ομάδας Rommel από την Κρέστενα με επικεφαλής τον Ηρακλή Ματρώζο, καθώς και αρκετοί κάτοικοι από το χωριό.

Πηγή: ilioinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top