16 Μαρ 2019
0 σχόλια

Ηλεία: Αναζητούν τα ίχνη του 96χρονου Τάση Κωτσάκη

Ηλεία: Αναζητούν τα ίχνη του 96χρονου Τάση Κωτσάκη
Εξαφανίστηκε από την περιοχή της Μίνθης το απόγευμα της Πέμπτης


Άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες εντοπισμού του 96χρονου Τάση Κωτσάκη-κτηνοτρόφου  από την περιοχή της Μίνθης ο οποίος εξαφανίστηκε από την οικία του, το απόγευμα της Πέμπτης.

Την εξαφάνιση του ηλικιωμένου άνδρα δήλωσε στις Αρχές ο γιός του στις 11:00 περίπου τοπ βράδυ της Πέμπτης καθώς η πολύωρη απουσία του πατέρα του αλλά και οι άκαρπες προσπάθειες εντοπισμού του από τον ίδιο τον είχαν ανησυχήσει.

Νωρίς χθες το πρωί ξεκίνησαν οι προσπάθειες εντοπισμού του ηλικιωμένου, τα ίχνη του οποίου ωστόσο φαίνεται ότι έχουν σβηστεί λόγω της βροχόπτωσης που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης- ξημερώματα Παρασκευής.

Το έργο των επίγειων δυνάμεων ΕΜΑΚ, Πυροσβεστικής και Αστυνομίας έγινε ακόμα δυσκολότερο καθώς χθες στη περιοχή έπεσε και χαλάζι.

Ειδικότερα στις έρευνες συμμετέχουν περισσότερα από είκοσι άτομα, κτηνοτρόφοι και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή όλη τη περιοχή, ενώ δυνάμεις της ΕΜΑΚ από την Πάτρα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο επιχείρησαν να εντοπίσουν τον 96χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 96χρονος έπασχε από άνοια ωστόσο δεν είχε κινητικά προβλήματα- αντίθετα του άρεσε να βρίσκεται στην φύση και να περπατά.

Στο σημείο των ερευνών βρέθηκε και η κόρη του ηλικιωμένου άνδρα ενώ από τις αστυνομικές αρχές έχει δοθεί εντολή για κινητοποίηση όλου του μηχανισμού με το πρώτο φως της μέρες με στόχο τον εντοπισμό του 96χρονου καθώς οι έρευνες σταμάτησαν αναγκαστικά χθες αργά το απόγευμα.

Ήδη έχουν ερευνηθεί στάβλοι και αποθήκες ενώ το έργο εντοπισμού του 96χρονου γίνεται ακόμα δυσκολότερο καθώς κανείς δεν γνωρίζει προς τα πού κινήθηκε φεύγοντας από το σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, και ο διοικητής ΠΥ Ηλείας, Δημήτρης Αντωνάκης.

Άννα Αγγελίδου
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top