23 Μαρ 2019
0 σχόλια

Δήμητρα Φιτσάλου – Δυναμική,δημιουργική και ασυμβίβαστη! – Υποψήφια με τη «Νέα Πορεία» του Γιάννη Λέντζα η πρόεδρος της Τ.Κ. Κυλλήνης

Δήμητρα Φιτσάλου – Δυναμική,δημιουργική και ασυμβίβαστη! – Υποψήφια με τη «Νέα Πορεία» του Γιάννη Λέντζα η πρόεδρος της Τ.Κ. Κυλλήνης
Εξαιρετικά δραστήρια, δημιουργική, διεκδικητική, ασυμβίβαστη, με πάθος, λατρεία, και όραμα για τον τόπο της! Πίστη και αμετακίνητη από αρχές και άξιες!


Αποτελούσε το ”μήλον της έριδος”, για όλους σχεδόν τους πολιτικούς συνδυασμούς, και άπαντες προσπάθησαν να την εντάξουν στο δυναμικό τους!!


Ποια είναι όμως η Δήμητρα Φιτσάλου! Ας την γνωρίσουμε καλύτερα!

Γεννήθηκε στις 06/06/1989 στην Πάτρα Αχαίας, είναι 29 χρονών και κατάγεται από την Κυλλήνη Ν.Ηλείας!

Τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Νεοχωρίου Ν.Ηλείας  και σπούδασε στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση & Οικονομίας του ΤΕΙ ΠΆΤΡΑΣ.  Σήμερα κάνει το μεταπτυχιακό της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας, στην ειδικότητα της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Από τα μαθητικά της  της χρόνια, εκλέχθηκε Πρόεδρος του 15μελούς Συμβουλίου,  ενώ στα εφηβικά της χρόνια είχε ασχοληθεί με τοπικούς Συλλόγους της περιοχής και μάλιστα υπήρξε και Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυλλήνης “Η ΓΛΑΡΈΝΤΖΑ”  για τρία  συνεχόμενα χρόνια!

 Μέλος Χορευτικού τμήματος καθώς και Φιλαρμονικής Μπάντας επί σειρά ετών.

Εξαιρετικά δραστήρια, δημιουργική, διεκδικητική, ασυμβίβαστη, με πάθος, λατρεία, και όραμα για τον τόπο της! Πίστη και αμετακίνητη από αρχές και άξιες!

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξελέγη Τοπική Πρόεδρος Κυλλήνης, σε ηλικία μόλις 24 ετών (μικρότερη Πρόεδρος όλων των Δήμων του Νομού μας) και στην 5ετη θητεία που ακολούθησε, απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι υψίστη αξία γι αυτήν έχει ο τόπος της!

Καθημερινός της αγώνας και αγωνιά όπως δηλώνει η ίδια είναι η αναβάθμιση του τόπου της, η επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών της, καθώς με την μαχητικότητα που την διακρίνει, δεν αφήνει περιθώρια αποτυχίας!

Παρ’ότι στην διάρκεια της 5ετούς θητείας της, συγκέντρωσε αρκετές φόρες τα πυρά των πολίτικων της αντιπάλων, αγέρωχη και με μοναδικό σθένος, παρέδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας και απαράμιλλης δυναμικής και αποφσσιστικότητας!

Είναι αναμφίβολα μια νεαρά υπέροχη φυσιογνωμία και προσωπικότητα, που ακτινοβολεί!!

Αναμφισβητητα, αποτελεί ελπίδα για το μέλλον της τοπικής κοινωνίας, και η παρουσία της στα κοινά, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η Δήμητρα Φιτσάλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η πρόεδρος της Τ.Κ. Κυλλήνης Δήμητρα Φιτσάλου.

Η νέα και δυναμική πρόεδρος, που έχει να επιδείξει σημαντική προσφορά στον τόπο της, αποφάσισε να συμπορευθεί στον αγώνα του Γιάννη Λέντζα για να γίνει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο Δήμος που θέλουμε και μας αξίζει!

Καλωσορίζοντας την κ. Δήμητρα Φιτσάλου στη «Νέα Πορεία», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Δήμητρα Φιτσάλου.

Η Δήμητρα όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως είναι εξαιρετικά δραστήρια, δημιουργική, διεκδικητική, ασυμβίβαστη, με πάθος, λατρεία και όραμα για τον τόπο της. Πιστή και αμετακίνητη από αρχές και αξίες».

Από την πλευρά της η Κ. Δήμητρα Φιτσάλου, δήλωσε:

«Πιστεύω ακράδαντα στις γνώσεις και τις ικανότητες του Γιάννη Λέντζα για να δώσει επιτέλους στον τόπο μας την αναπτυξιακή ώθηση που του αξίζει.

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που συμμετέχω στον συνδυασμό του».

Πηγή: iliakanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top